Spolek pro rozvoj svobodného vzdělávání, z.s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

KŘÍDLA PRO SVOBODNOU ŠKOLU!

V ROČNÍKŮ MÁME MAX 10 ŽÁKŮ ... RODIČE SE AKTIVNĚ PODÍLEJÍ NA CHODU ŠKOLY ... UČITELÉ JSOU VÍCE NEŽ JEN PŘÁTELÉ ... POMŮŽETE NÁM S NÁKLADY NA CHOD SVOBODNÉ ŠKOLY a ŠKOLKY? DÁTE NÁM KŘÍDLA?

vybíráme od 16.3.2021
24 650 Kč

přispělo

5 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jsme zástupci inovativní školy Svobodná škola Chotěboř. Fungujeme od roku 2016. Vycházíme primárně z principů waldorfské pedagogiky. Dětí se u nás učí hlavně zážitkem a tráví spoustu času venku. Nicméně i tak potřebují odpovídající vnitřní prostory. Poslední roky naše škola sídlí v malebném místě v údolí řeky Doubravy, kde postupně budujeme zázemí. Přestavěli jsme bývalou stodolu a využíváme maringotky.
S dalším provozem bychom však potřebovali pomoci…


MAXIMUM Z VAŠICH DARŮ VYUŽIJEME NA PLATY NAŠICH PRŮVODCŮ / UČITELŮ... NÁKUP POMŮCEK ČI MATERIÁLU VYUŽITÉHO PŘI VÝUCE NAŠICH KRÁSNÝCH SVOBODNÝCH DĚTÍ... PRO DRUŽINU V ODPOLEDNÍM ČASE... NA ÚHRADU NÁKLADŮ NA TEPLO A TEPLOU VODU... prostě na PROVOZ :o).

PREFERUJEME PRAVIDELNÉ DARY KAŽDÝ MĚSÍC.

TŘEBA ZA 100 KČ MĚSÍČNĚ SI MŮŽEME UŽÍT HODINU TEPLA VE ŠKOLE A NEZASTRAŠÍ NÁS ANI MRAZIVÉ A VĚTRNÉ POČASÍ.

150 KČ MĚSÍČNĚ NÁM POMŮŽE ČÁSTEČNĚ SPOLUFINANCOVAT MĚSÍČNÍ PLAT PRŮVODCE.

250 KČ MĚSÍČNĚ OD 500 OSOB NÁS ZABEZPEČÍ NATOLIK, ŽE SI BUDEME MOCI UŽÍT SPOLEČNÉHO ČASU A NEPOČÍTAT, JESTLI NÁM TO NA KONCI MĚSÍCE VYJDE ČI NE.

DÁTE KŘÍDLA NEJEN DĚTEM, ALE I PRŮVODCŮM A VŠEM, KDO O ŠKOLU PEČUJÍ? KAŽDÝ MĚSÍC KOUZLÍME, A NE VŽDY VYKOUZLÍME, CO JE POTŘEBA.

OCENÍME I JEDNORÁZOVOU FINANČNÍ PODPORU.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se daří!

Michal Král
5 000 Kč