Pet Heroes z.s.


Zvířata

Rehabilitace pro Bailey

Bailey srazilo auto a zlomilo jí pánev. Fenečka podstoupila operaci, vyhráno ale ještě nemá – jednu nožku má prakticky ochrnutou a druhá je velmi slabá. Aby mohla znovu chodit, potřebuje rehabilitace. Prosím, pomůžete jí je zajistit? 🙏

vybíráme od 16.3.2021
8 650 Kč
vybráno 104 % z 8 300 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Zhruba roční Bailey srazilo auto a obrátilo jí život vzhůru nohama. Záchranáři ji našli v bolestech bezvládně ležet na cestě. O fenečku se postarala jiná organizace, která jí poskytla první pomoc a zajistila jí operaci. Do pooperační péče se nakonec vydala k nám, protože máme s podobnými případy zkušenosti.

Bailey má ochrnutý močový měchýř a potřebuje proto pomoct s vyprazdňováním. Do toho má jednu zadní tlapku prakticky ochrnutou a druhou velmi zesláblou. Podle posledních vyšetření jsou její problémy neurologické povahy a nedá se s nimi v tuto chvíli moc dělat.

Bailey teď čekají pravidelně každý týden návštěvy hydroterapie a domácí cvičení s dočasnou tetou, které by jí snad měly pomoct nabrat zpátky ztracenou sílu. Šance na to, že bude Bailey chodit alespoň po třech nožkách tu je a i to je lepší než nic. ❤

Prosím, podpořte Bailey i vy a pomozte jí pokrýt náklady na rehabilitace. 🙏


Příspěvky nad rámec výdajů za konkrétní zvířátko budou použity na zajištění pomoci zvířatům v nouzi v souladu s vyhlášenou sbírkou.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeju holčičce hodně štěstí a mnoho sil při uzdravování 😘

Markéta Hanzlová
300 Kč