Armáda spásy


Sociálně znevýhodněné skupiny

Pereme se s tím!

Pereme se s tím, ale vy nám můžete pomoci aneb sbírka na obnovu praček v našich centrech.

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ložní prádlo, osobní prádlo, kilogramy a tuny prádla každý den, každý týden a………dopraly pračky. Co teď? Pomůžete nám zajistit obnovu praček v našich centrech?  
Naše pomoc klientům je opravdu obsáhlá. Věděli jste, že si klienti v našich centrech mohou vyprat také své osobní prádlo? A umíte si představit množství ložního prádla ze všech našich nocleháren každé ráno? Pračky a sušičky se u nás zkrátka nezastaví.  
Některým se však čas již naplnil, a proto bychom se s tím rádi poprali a pořídili pračky nové. A právě Vy nám v tom můžete pomoci! Jak? Vyhlašujeme sbírku na obnovu praček v našich centrech, na kterou nám, a hlavně lidem bez domova, můžete přispět. Děkujeme!

 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Zdravím. Snad tento malý dar pomůže a budete zase moct bez problémů prát.

Vojtech Šmiro
300 Kč

Dobrý den, díky za každý váš počin, který nebude zneužit "klienty" závislých na drogách cigaretách, alkoholu a gemblerství/zneužívání soc. dávek! Zapojte klienty do neplacených rekvalifikací - obyčejné kadeřnice a holiči, pomocné síly v kuchyni, pomocné síly pro personál při úklidu aj. a to vše v rámci i vašich kmenových stanovišť.
Část CZK od FU za již proběhlé darování krve nyní daruji zase vám, ale ať to vaši klienti neberou jako samozřejmost a nárok. Naučte a udržujte u nich pracovní návyky a zodpovědnost za starost a východu o jejich děti aby všichni měli budoucnost v běžné/zodpovědné společnosti. Děkuji.

Ivana Pokorná
3 000 Kč

pračka je v dnešní době nutnost, jak doma, natož v takovém koloběhu, jako jsou vaše centra, tak snad vám i tento malý příspěvek pomůže :)

Alena Štemberová
1 000 Kč

Děkujeme, že se i za druhé perete se životem, který není lehký, ale má plno krás.

Ludmila
500 Kč

<3

Barbora Růžičková
500 Kč

Pereme s vámi.

Marie Pragrová

Dobrý den, prosím o potvrzení o daru - zaslat do mailu. Děkuji.
Marie Pavoničová

Marie Pavoničová
500 Kč

Dekuji za Vasi praci!!

Petra Tanskanen
300 Kč

AS odvádí skvělou práci

Otakar Prokeš
500 Kč

❤️

Tereza Skácelíková