Čtyřlístek dětem z.s


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Psychologická pomoc pro rodiny s dětmi

Poskytnout psychologické poradenství bezodkladně a zdarma je mnohdy to nejdůležitější, co pro rodinu můžeme udělat. Pomozte nám získat dostatek financí na tuto službu pro ty, kteří ji opravdu potřebují.

DĚKUJEME ZA POMOC

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

 „Jak se cítím? Nevím..., hrozný..., nemám na to čas, teď jsou nejdůležitější děti."


Simona má devítiletou dceru Danielu a čtyřletého syna Denise. Simona je mladá maminka, která rok vyrůstala v pěstounské péči. Díky tomu mohla dostudovat a najít si „lepší práci“. Začátky jejího rodinného života však nebyly jednoduché. Neměla štěstí na partnery. S otcem Daniely vyzkoušela pervitin. Další partner je obviněný z fyzického týrání jejího syna Denise. Na základě toho byl Denis předběžným opatřením svěřený do péče babičky a začalo policejní vyšetřování. 

„Bylo to jak ve zlém snu. Jak si mohli myslet, že bych ublížila svému dítěti?“ 



Pak se seznámila s mužem, se kterým si myslela, že bude vše jiné, a jako rodina začnou od znova… Bohužel to tak být nemělo...zemřel. Měsíc po jeho smrti zjistila, že s ním čeká dvojčata. Zažívala si nejtěžší období svého života. Musela udělat několik životních rozhodnutí, se kterými bude žít celý život. Důležité je, že se nyní důsledky jejích správných kroků a rozhodnutí začínají projevovat a vše se obrací k lepšímu. Musí vše ještě dotáhnout do toho „správného konce“. 

Tvrdé drogy už dávno neužívá, snaží se dát dohromady svoji rodinu tak, aby byli kompletní. Žije s partnerem, se kterým byli dlouho přátelé a poznali se v zaměstnání. Policie Simonu už nevyšetřuje jako podezřelou a vše je na dobré cestě, aby mohlo být předběžné opatření zrušené a Denis se mohl vrátit zpět domů. Simona začátkem letošního roku porodila dvě zdravé krásné děti, které dala k adopci rodičům, kteří neměli v životě to štěstí, mít své vlastní dítě. To bylo pro Simonu asi to nejtěžší rozhodnutí, ale musela si přiznat, že přestože by si to sebevíc přála, nezvládla by sama zaopatřit a vychovat 4 děti. Úlevu jí vždy přináší to, že miminka jsou v dobrých rukách skvělých rodičů a umožnila tak někomu zažívat radosti, které do života děti přinesou. Vzhledem k tomu, že Simona pracovala v gastronomii, přišla ještě navíc nyní o práci. Usilovné hledání nového zaměstnání, aby mohla zajistit pro své děti vše potřebné, komplikuje i současná distanční výuka dcery. V současné době je tedy bez příjmů. Rodině by pomohla materiální pomoc a psychologické poradenství.


TÉTO RODINĚ, ALE I DALŠÍM S PODOBNÝMI PŘÍBĚHY, MŮŽETE PODAT POMOCNOU RUKU PROSTŘEDNICTVÍM NAŠEHO PROJEKTU.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu