Les Chalupes, z. ú.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

Kup nám borůvku

Podpora organizace LES CHALUPES, z. ú. na nákup nových sazenic bobulovin (borůvky, rybíz, ostružiny, maliny) a ovocných stromů v rámci rekultivace společné zahrady, která bude sloužit klientům chráněného bydlení v Polánkách nad Dědinou.

vybíráme od 1.3.2021

Podpořte LES CHALUPES

Podpořte úsilí osamostatnit naše děti a umožněte jim smysluplně trávit volný čas v krásné zahradě.
15 500 Kč

přispělo

17 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Projektem KUP NÁM BORŮVKU usilujeme o rekultivaci společné zahrady v Polánkách nad Dědinou, kde bude stát našich 10 vysněných domků, ve kterých budeme konečně sami bydlet. Cesta k vysněnému bydlení je dlouhá, ale zahrada nemůže ležet ladem. Proto bychom rádi začali s její rekultivací co nejdřív.

Vykácet staré stromy, vykopat pařezy, posekat trávník nebo založit nové záhony, to všechno zvládneme vlastními silami. Jenže co s prázdnými záhony? Rádi bychom si společně na zahradě pěstovali ovoce, drobnou zeleninu nebo třeba bylinky, starali se o ovocné stromy. To vše nám pomáhá udržet se v dobré kondici a trávit smysluplně náš volný čas.

Proto bychom potřebovali zakoupit drobné bobuloviny, borůvky, rybíz, ostružiny. Také potřebujeme obnovit ovocný sad, který tvoří stromy, které jsou staré a již tolik neplodí.

PŘILOŽTE, PROSÍM, RUKU K DÍLU A POMOZTE NÁM DOSÁHNOUT NAŠÍ VYSNĚNÉ OÁZY KLIDU V KRÁSNÉ NOVÉ ZAHRADĚ!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Už se těším na borůvkové koláče.😁

Iva Nováková
1 000 Kč

My na ty borůvky přijedeme

Lucie Stehlíková
500 Kč