F-nadace


Filantropie a dobrovolnictví Regionální a komunitní rozvoj

Kurzy Alfa - evangelizace národa a proměna společnosti - neaktivní

Alfou prošly v České republice už tisíce účastníků a pro mnohé z nich to byl začátek jejich cesty s Bohem. Toužíme po tom, aby skrze Alfu našlo víru čím dál více lidí. Toužíme po tom, aby se skrze Alfu probudila také touha křesťanů přinášet Evangelium lidem v naší zemi. Pokud nás podpoříte do konce března 2021, Váš dar bude zdvojen! Děkujeme!

vybíráme od 23.2.2021

Kurzy Alfa - evangelizace národa a proměna společnosti

Kurzy Alfa jsou účinným a prověřeným nástrojem šíření Evangelia. V České republice jsou pořádány déle než 20 let více než deseti denominacemi i dalšími organizacemi. Alfa vytváří bezpečný a příjemný prostor pro setkání, diskusi a hledání odpovědí na zásadní životní otázky. Alfu lze pořádat v restauracích, církvích, doma, ve vězení a nově také online. Pokud nás podpoříte do konce března 2021, Váš dar bude zdvojen! Děkujeme!
103 554 Kč
vybráno 104 % z 100 000 Kč

přispělo

58 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kurzy Alfa jsou účinným a prověřeným nástrojem šíření Evangelia. V České republice jsou pořádány déle než 20 let více než deseti denominacemi i dalšími organizacemi. Alfa vytváří bezpečný a příjemný prostor pro setkání, diskusi a hledání odpovědí na zásadní životní otázky. Alfu lze pořádat v restauracích, církvích, doma, ve vězení a nově také online

Pořadatelům nabízíme veškeré materiály (série přednášek pro dospělé i mládež o základních tématech křesťanství), školení a podporu zdarma

Váš příspěvek nám pomůže kurzy Alfa zkvalitňovat, šířit o nich povědomí, připravovat a podporovat další pořadatele, nabízet návazné programy pro ty, kteří skrze Alfu udělají krok k Bohu a hledají své místo v církvi. Pomozte nám šířit Evangelium a Boží království v naší zemi!

Pokud nás podpoříte do konce března 2021, Váš dar bude zdvojen! Děkujeme!

Za organizaci Česká kancelář Kurzů Alfa
Mgr. Veronika Filipová
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Alfa může opravdu navěky změnit život k lepšímu!

fandové
500 Kč