SVĚTOVA 1 z.s.


Kultura, umění a historie

Dobrovolné vstupné do SVĚTOVA 1

Vaše dobrovolné vstupné nám umožní zpřístupnit umění všem a nabízet stejně skvělé zážitky prostřednictvím našich výstav a veřejných programů i v budoucnu.

vybíráme od 19.4.2021

Dobrovolné vstupné do SVĚTOVA 1

5 years open | 24 shows & exhibitions | 71 public programs | 2 educational-research projects | 90+ artists
11 108 Kč

přispělo

25 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Přesvědčme sami sebe, že nezávislá kultura může žít z komunity, vzájemné pomoci, z podpory kolektivu. Chceme vědět, že v tom jste s námi. Neděláme to jen pro sebe, ale hlavně pro vás – návštěvnictvo, přátelé, fanynky*fanoušky, všechny, kteří pociťují důležitost přinášet Světu dostupné a angažované kulturní projekty. Děkujeme za veškerou dosavadní podporu. 
 
SVĚTOVA 1 vznikla v září roku 2018 z pocitu potřeby vytvořit prostor pro nás a lidi jako my. Studentstvo, minority, underdogs, queers a ty, kteří*ré z různých důvodů zanechali*y svá studia a nyní se potýkají s problémy vyznat se v tomto dospěláckém Světě. V průběhu své existence se koncept prostoru kontinuálně transformuje a rozvíjí podle zájmů a potřeb našeho členstva s cílem propojit mladou generaci se sociálně-politickými událostmi probíhajícími ve Světě skrze uměleckou tvorbu, její prezentaci a další edukativně-komunitní projekty. 
 
SVĚTOVA 1 je založena na základech sdílených hodnot členstva, přátel a návštěvnictva, a reflektuje či hledá způsoby, jak aplikovat potřeby kvíření a inkluzivity ve své praxi. Zároveň zkoumá formy, jak tyto získané poznatky předávat dál.

Dobrovolným vstupným zaručíte, že náš program, který vám už přes 5 let poskytujeme, je 100% dostupný a otevřený všem zdarma.

Líbí se vám, jak to zní? Koukněte na náš FB, IG nebo web a uvidíte, co pro Vás připravujeme dalšího.
 
Chcete kus S1 domů? Na s1.bigcartel.com najdete umění a Ziny, jejichž koupí nás lze také podpořit.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Keep going

Jiří Žák
250 Kč

🤍🔥🌱

Lukáš Likavčan

🧚‍♀️💛💛💛

Petr Dlouhý

slay

Maurice Bednář
1 000 Kč