TEREZA, vzdělávací centrum, z.ú.


Vzdělávání a výzkum Životní prostředí

Podpořte dotisk příručky Mladých reportérů

Chcete měnit svět k lepšímu? A ještě pro své nápady nadchnout ostatní? Tento “malý zápisník s velkým srdcem” vám ukáže, jak na to. Po prvních tisíci kusech výtisků se jen zaprášilo. Zájem je stále velký. Podpořte dotisk zápisníku, aby se dostal do rukou všech, kteří o něj mají zájem a využijí ho pro dobrou věc.

vybíráme od 29.1.2021
4 400 Kč
vybráno 13 % z 35 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Každá ochrana přírody a životního prostředí začíná komunikací. To moc dobře vědí Mladí repotéři. Útlý, ale zábavný a inspirující zápisník ukazuje cesty, jak své nápady na změny dobře prezentovat. Je plný ukázek a příběhů a nechybí ani kreativní prostor pro rozvoj vlastních nápadů. Autorky Bára Dvořáková a Zuzana Jakobová vybraly ty nejdůležitější principy z oblastí PR, komunikace, psychologie a marketingu.

Na konkrétních příkladech úspěšných environmentálních kampaní z celého světa nám ukazují, jak je v praxi může jednoduše využít každý z nás. Zápisník je určen pro starší žáky a studenty, ale může oslovit každého, komu záleží na  životním prostředí. Atraktivní tvář mu vdechla grafika Jany K. Kudrnové.

Líbilo by se vám mít vlastní výtisk zápisníku? Přispějte částkou min. 250 Kč a rádi vám jej zašleme. V případě zájmu napište na e-mail mladireporteri@terezanet.cz.
"Osloven úžasnou nápaditostí, působivou kreativitou, vlídnou návodností i nespornou praktičností knížky Změna je v nás s radostí očekávám její vstřícné přijetí a hojné uplatňování novými mladými reportéry."  Aleš Máchal, odborník na environmentální vzdělávání                         
DĚKUJEME!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Podpořeno :)

Kamil Steiger

Zápisník je skvělý, díky za něj!

Kristýna Járová
200 Kč