Charita Zábřeh


Hospicová a paliativní péče

Podpora domácí hospicové a mobilní paliativní péče na Zábřežsku a Mohelnicku

Staňte se čestnými členy naší organizace tím, že libovolným finančním darem podpoříte aktuálně nejhůře udržitelnou, ale zdá se že - alespoň dle vděčných ohlasů pozůstalých - tu nejpotřebnější aktivitu na pomoc lidem v našem regionu Zábřežska a Mohelnicka. Pomůžete tak lidem umírajícím nejčastěji na rakovinové nádory, kterým zbývá už jen pár dnů života a kteří si je přejí užít a zemřít doma v kruhu rodiny a svých blízkých. Mobilní tým sester a lékařek jim ke splnění tohoto posledního velkého přání 24 hodin denně a 365 dnů v roce pomáhá. Ročně doprovázíme více než 100 pacientů, kteří odcházejí důstojně, bez toho, že by i při závažných onemocněních trpěli bolestí, v kruhu lidí, kteří je mají rádi a chtějí se - často o své rodiče - postarat. Každá Vaše koruna pomůže, zajistí lepší a dostupnější kvalitní i hluboce lidskou péči. Děkujeme!

vybíráme od 20.1.2021
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Bůh žehnej vašemu dílu.

Pavel Hýbl
4 000 Kč

Ples v obýváku

Eva Schifferová
500 Kč

Děkujeme za netradiční ples, hlavně skvělý výběr kapely.

Věra Švubová

Děkuji kapele ZN za super nápad a klobouk dolů za ochotu a vytrvalost najít si čas a odvahu v této nelehké době připravit tuto zábavu....bez diváků.

Petr Wagner
500 Kč

Děkujeme moc kapele ZN za podporu domácí hospicové péče Charity Zábřeh. Jste borci, ať vám to hraje a zpívá a někdy se těšíme osobně a naživo.

Jiří Karger
1 000 Kč