Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Aroma difuzéry

Součástí nové budovy Cesty domů v pražské Michli jsou i čtyři jednolůžkové pokoje, které jsou určeny k odlehčovacím pobytům lidí s vážným onemocněním. Pro vylepšení komfortu našich klientů, zvlhčení a zároveň dezifekci vzduchu éterickými oleji, bychom rádi pořídili dva aroma difuzéry.

vybíráme od 11.1.2021
2 500 Kč
vybráno 100 % z 2 500 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pobytovou službu odlehčovacích služeb jsme v našem novém sídle spustili na začátku minulého roku. Službu využívají lidé v pokročilých a konečných stadiích nevyléčitelné nemoci, jejichž rodiny tak získají prostor pro odpočinek a vystřídání v náročné péči. Služba je určena klientům z celé České republiky a zkušenosti z pilotního provozu budeme předávat dalším organizacím, aby podobná lůžka s takto specifickou nabídkou mohla vznikat i jinde v ČR.

Svým příspěvkem podpoříte nákup dvou aroma difuzérů na zvhlčení a provonění vzduchu a sady esenciálních olejů. Děkujeme!

V roce 2020 proběhlo celkem 111 odlehčovacích pobytů. Neznamená to stejný počet klientů, protože 17 lidí bylo na pobytu opakovaně.  Celkem se na odlehčovacích pobytech vystřídalo 66 klientů. Více o prvním roku provozu služby se můžete dočíst na našich stránkách.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu