Nadace táta a máma


Děti, mládež, rodina Zdraví

PROVÁZENÍ dětí s onkologickým onemocněním.

Představte si, že vám vážně onemocní dítě. Život celé vaší rodiny se v mžiku obrátí vzhůru nohama a ocitnete se v situaci, na kterou se snad ani nelze připravit. PROVÁZENÍ je od začátku léčby takovým rodinám nablízku, především malým pacientům. Těm se snažíme vytvářet ostrov bezpečí, důvěry a dobré nálady, tak důležitý pro boj s nemocí.

vybíráme od 1.1.2021

Finanční sbírka na PROVÁZENÍ dětí s onkologickým onemocněním.

Darujte důvěru a bezpečí, které léčí.
5 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ročně onemocní v České republice onkologickým onemocněním 400 dětí. Projekt Provázení v současnosti pomáhá desítkám z nich. Naším snem je, aby v budoucnu měla svého průvodce každá rodina. Svou pomocí přispějete, aby se nám to podařilo. 

Každé dítě má svého průvodce, který s ním tráví čas během i po léčbě, při návratu do běžného života. Průvodce je pro dítě parťákem a udělá vše pro to, aby se dítě cítilo v bezpečí, naslouchá mu, vnímá jeho potřeby a povídá si s ním o tom, co jej trápí. 

Součástí provázení jsou také dětské skupiny, kde si hrajeme, učíme se jak odolávat tlaku, pracovat s emocemi. Děti se navzájem podporují a mají tolik potřebný kontakt s vrstevníky v době, kdy musejí být v částečné izolaci. 

Díky Vám, štědrým dárcům, pomůžeme rodinám s onkologicky nemocnými dětmi vědět, že na to nejsou sami. 

Více o PROVÁZENÍ najdete:  https://www.nadacetm.cz/provazeni/
 
Vojta, který od nás během léčby dostal tablet, aby s námi mohl zůstat v kontaktu, psát si deník a připojovat se k online výuce se spolužáky.


Naše skupina, která se setkává online, při oblíbeném sovím pozdravu.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu