Psí život, z.s.


Sociálně znevýhodněné skupiny Zvířata

Pomoc pro přeživší psy a jejich páníčka Jirku.

Požár jim vzal vše. Pomozte psům a jejich páníčkovi Jirkovi zpátky do života!

Pomozte Jirkovi a jeho psům, kterým vzal požár vše.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
EDIT: materiální i finanční sbírku jsme úspěšně ukončili! Sešla se již velká spousta věcí, oblečení, jídla pro Jirku a pro zvířata i dostatek financí. Všem strašně moc děkujeme za pomoc! Sledujte náš facebook, kde budeme informovat o tom, jak se Jirkovi daří a jak mu pomáháme:
www.facebook.com/Psí-život-1570222309876463. Děkujeme mockrát!!! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je to obrovská tragédie, která nás hluboce zasáhla. V neděli 27.12.2020 uhořelo 7 psů a jedna kočka v příbytku pana Jirky, muže bez domova. Byl s ostatními šesti psy na ranní procházce, když požár vypukl. Z dálky pak viděl kouř a běžel rychle zpátky, celý příbytek byl ale již v plamenech - chytil nešťastnou náhodou pravděpodobně od kamen. I tak se Jirka snažil psy z ohně zachránit, sám se při tom popálil, ale již bylo pozdě. Než stihli hasiči dorazit, příbytek lehl popelem. Na noc si bral Jirka psy k sobě dovnitř do tepla, protože nechtěl, aby aby jim venku byla zima. To se sedmi z nich stalo bohužel osudným....

Jirka je nyní psychicky úplně zlomený, na své psy je hodně fixovaný. Ano, měl jich 13, ale vždy se o ně zvládal postarat. Všechny jeho feny jsou od nás už delší dobu také vykastrované, aby zde počet psů již nenarůstal. Jirku známe už několik let a vždy s ním byla skvělá spolupráce. Je to slušný a fajn kluk, ale díky rodinné situaci skončil jako bezdomovec.

Jirkovi a jeho přeživším psům nezbylo teď absolutně nic, úplně všechno shořelo - granule, oblečení, veškeré vybavení příbytku, doklady, všechno. Proto vyhlašujeme tuto sbírku, abychom mu aspoň trochu pomohli vrátit se po této tragédii do života.

!!! V tuto chvíli se pro Jirku a jeho zvířata sešlo už velké množství  materiální pomoci, jsme za to moc rádi a obrovsky za to všem děkujeme. Všechny věci mu předáme. Materiální sbírku v toto chvíli tedy již ukončujeme!!!

Je ale stále možné pomoci finančně zde na této on-line dárcovské bráně a my za vybrané příspěvky psům a Jirkovi vše další potřebné nakoupíme - a to včetně jídla. Finance nepůjdou Jirkovi rovnou do ruky, ale my za ně budeme věci nakupovat a ty pak Jirkovi předáme.

Mockrát děkujeme za Jirku a přeživší pejsky Coru (na obrázku), Nelu, Daisy, Arona, Ronyho a Ártyho. A také za dvě kočičky, které byly tou dobou naštěstí venku. Na obrázku je jedna z nich, má od ohně opálené vousky, ale žije...
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobry den, toto je dar ve jmenu nasi kolegyne Lucie Grunclove, jako darek k jejim narozeninam. Prosim pripadne registrujte jeji jmeno, jako darce :-). Dekuji.

Ivana Tumova
1 500 Kč

Posílám energii. Jste skvělí v tom, co děláte.

Kateřina Babiáková

Hodně štěstí Jirkovi i pejskům

Iveta Koubková
500 Kč

Držte se, Jirko!!!👍❤️

Kateřina Štěpánková
250 Kč

Hodně štěstí !

Jakub Hokynář
250 Kč

Hodně sil a štěstí do budoucna Vám i zvířátkům.

Kateřina Tomanová
100 Kč

Nech se jim vyplni sen o novem bydleni.

Tatiana
500 Kč

Přeji Jiřímu a všem jeho psům hodně zdraví a mnoho sil do dalšího roku.

Bohumil Rathan
500 Kč

Ať se Vám daří lépe. Přeji hodně sil.

Anna Gurovičová
100 Kč

Uprimnou soustrast...

Tereza Vandrovcová
1 000 Kč