Společnost pro ranou péči


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

POMOZTE NÁM DOJET ZA DĚTMI S POSTIŽENÍM VČAS

Rodiče, kterým se narodí miminko se zrakovým či kombinovaným postižením, touží vychovávat své dítě doma. Aby svou roli v domácím prostředí zvládli, potřebují podporu a odbornou pomoc. Díky VÁM a VAŠEMU finančnímu příspěvku NA NÁKUP AUTA pomůžete dostat ranou péči včas a rychle JAKO BLESK k rodinám domů.

vybíráme od 14.12.2020

AŤ JSME U DĚTÍ VČAS!

Působíme v Praze, Středočeském kraji a Karlovarském kraji a ročně pomáháme 157 rodinám. Rychlost a okamžitost pomoci dětem je v rané péči klíčová. Ročně najezdíme přes 60 000 km a bez nového automobilu se neobejdeme. Pomozte nám společně získat 250 000 Kč na nové auto ať jsme u všech dětí včas! Děkujeme.
215 450 Kč
vybráno 86 % z 250 000 Kč

přispělo

55 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Raná péče je k dispozici od narození až do 7 let věku dítěte, což je nejvhodnější období pro rozvoj zraku. Každý den, týden a měsíc hraje velkou roli. Poradkyně rané péče jezdí pravidelně do rodin, učí rodiče rozvíjet zrak dítěte s ohledem na jeho postižení, půjčuje jim speciální pomůcky a hračky.

Eliášův příběh -"Eli je šestiletý malý vědátor. V 5 měsících se začaly objevovat zdravotní problémy. Raná péče byla oporou rodičům při sdělování těžké diagnózy, která potvrdila existenci zhoubného, neoperovatelného nádoru, jež utlačuje zrakový nerv. Maminka: "Poradkyně rané péče nejen že pomáhá cvičit jeho oči, ale podporuje celou rodinu. Pomáhá hledat ostatní potřebné organizace a lékaře a také nám pomáhá porozumět celému problému. Je to partner stability."



Působíme v Praze, Středočeském kraji a Karlovarském kraji (detašované pracoviště) a ročně najezdíme 60 000 km za 157 rodinami. Pomozte nám společně získat 250 000 Kč na nové auto, ať jsme u všech dětí včas! 

Z 30leté zkušenosti víme, že včasná odborná pomoc pomůže k větší samostatnosti v dospělosti.  Pomozte nám, prosím, získat prostředky na nákup dalšího auta pro pražskou pobočku, jejíž tým se rozrostl.  
POMOZTE NÁM DOJET ZA DĚTMI S POSTIŽENÍM VČAS!

Prvním dárcem se stala nadace Světluška, která přispěla úžasných 100 000 Kč !
DĚKUJEME !!

VŠEM DALŠÍM DÁRCŮM ZE SRDCE DĚKUJEME!!!! 
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeju hodně bezpečných kilometrů a spokojených klientů.

Lenka Malinkovičová
1 000 Kč

Děkujeme :)

Jaromír Vrkoč

Děkujeme! Jste skvělé! <3

Marketa Havlickova
300 Kč

Přejeme úspěšný nový rok 2021. Vytlačilovi

Dalibor Vytlačil
2 000 Kč

Děkujeme, že rodinám pomáháte.

Anna Hálečková

Ať se nám to pohne

Jitka Barlová
300 Kč