Brandýský Matýsek z.s.


Děti, mládež, rodina

Podpořme společně rodiny s dětmi v Brandýse nad Labem a okolí

Snažíme se rodinám s dětmi usnadnit každodenní život tím, že tu pro ně jsme a mají místo, kde se mohou socializovat, navazovat přátelství, mají možnost najít radu, kterou potřebují. Po znovuotevření všech našich aktivit jedeme dál. Nabízíme poradenství, pořádáme venkovní akce pro jednotlivé rodiny, i kurzy pro děti a dospělé. Naše mateřská škola, dětské skupiny, dětské kluby a mikrojesle jsou stále v provozu. Na léto plánujeme příměstské tábory v Brandýse i okolí a pobytový tábor. Chceme zachovat širokou škálu služeb, na kterou jste zvyklí, a proto vznikla tato žádost o finanční podporu naše rodinného centra. Prosíme, přispějme společně na zachování široké škály služeb pro rodiny s dětmi v našem městě a jeho okolí. Vaše finance přispějí tam, kde to bude právě nejvíce potřeba - například projekt Doučování od A do Z, Mobilní hernu, chod organizace. Za podporu velmi děkujeme.

vybíráme od 10.12.2020
4 734 Kč

přispěli

4 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Rozumíme dětem, rodinám a jejich potřebám. Rádi děláme věci, které nám dávají smysl. Společně s vámi vytváříme podmínky pro spokojené rodiny a respektujeme jejich hodnoty.
Všechny služby, které nabízíme, jsou prověřeny námi samotnými. Víme, že každý rodič se potřebuje spolehnout, že jeho dítě doprovodíme bezpečně na správný kroužek, a že se o něj profesionálně postaráme. Naši zaměstnanci se průběžně vzdělávají a mají potřebnou kvalifikaci ve svém oboru. Nasloucháme potřebám rodin a dokážeme rychle přicházet se službami nebo řešeními, které potřebují.

Nasloucháme jak lidem, kteří tvoří Brandýský Matýsek, tak nově příchozím a nabízíme jim možnost seberealizace. Je nám vlastní proaktivita, vytrvalost a zůstáváme nezávislí. To vše mohlo vzniknout a funguje díky spolupráci všech členů spolku, rodičů, dětí a dalších příznivců. A právě tato soudržnost je tím, co dělá Brandýský Matýsek ojedinělou organizací.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Po pro nás dlouhé době se konečně poslední měsíce vidíme se osobně - na akcích, přednáškách, kroužkách, v naší herně i v mobilní herně v přilehlých obcích. A jsme za to moc rádi. Všem děkujeme za podporu tím, že nás navštěvujete. Stále nabízíme možnost podpořit nás finančně libovolnou částkou, která poputuje na podporu chodu naše rodinného centra. Děkujeme všem. 

I v této době se snažíme udržet komunitu v aktivitě například zmíněnými stezkami, které nahrazují akce s osobní přítomností více osob, a online přednáškami. 
Vaše podpora bude použita na celkový chod organizace, na práci grafičky a koordinátorky zmíněných stezek a na nové projekty. 
Děkujeme, že jste s námi! 

Založení projektu