Nadační Fond Chance 4 Children


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

Než se vydáš za hranice, nauč se cizí jazyk!

Evropští úředníci a jejich přátelé zvou všechny, kteří pracují mimo Česko a vědí, jak je důležitá znalost cizích jazyků, aby na jejich výuku v dětských domovech přispěli prostřednictvím tohoto projektu.

vybíráme od 11.12.2020
31 000 Kč
vybráno 155 % z 20 000 Kč

přispělo

35 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Věříme, že díky znalosti cizích jazyků se šance těchto dětí na uplatnění v životě, třeba i v zahraničí, zvýší. Nebo alespoň, až se podívají za hranice, budou se umět trochu domluvit. A třeba jim to pomůže i k tomu, aby se v budoucnosti zúčastnili programu Erasmus, který je otevřen studentům, učňům i pracujícím ze všech zemí Evropské unie, tedy i z Česka.

Iniciatoři sbírky:

Česká inspirace
Sdružení „Česká inspirace – Inspiration tchèque“ vzniklo na základě společného zájmu lidí, kteří pracují v evropských institucích, jejich rodinných příslušníků, i těch, kteří zde dlouhodobě bydlí a pracují v různých firmách a organizacích se sídlem v Belgii. Jeho cílem je pořádat kulturní, společenské, vzdělávací a jiné aktivity především v sídle evropských institucí v Bruselu. 

Sbor Brusinky (anglicky Brussings)
(Většinou) čeští úředníci evropských institucí, účastníci diplomatických misí, učitelé „české sekce“ v Evropské škole, čeští studenti belgických vysokých škol, au-pair apod. Máme mezi sebou i několik Slováků a někdy také kolegů jiných národností se vztahem k české nebo slovenské kultuře. A hlavně spolu všichni rádi zpíváme.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Radostné vánoce... A pomáhejme si :-)

Ivo Lysoněk

Děkuji za tuto iniciativu!

Dáša Straková
300 Kč

Hodne stesti vsem malym zakum a otevrene dvere do sveta!

Radek Khol

Darina a Jan Krausovi

Jan Kraus

Ostatne droty ci mury na hraniciach medzi clenskymi statmi EU nasa generacia uz zrusila,
teraz je na nasich nasledovnikoch aby odburali svoje vlastne, interne prekazky dobrej komunikacie a naucili sa co najviac jazykov :-)

Peter Benuska
600 Kč

Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem.

Petr Mooz
300 Kč