Bubec, o.p.s.


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

Kniha Bubec 20

Pomozte nám vytisknout knihu Bubec 20, která vznikla k příležitosti dvacetiletého výročí umělecké a komunitní organizace Studio Bubec. Vinou koronavirové pandemie jsme přišli o potřebné finanční zdroje a ocitli jsme se v situaci, kdy máme knihu hotovou, ale nemůžeme si dovolit dát ji do tisku. Publikace má za cíl představit celou škálu uměleckých, kulturních, vzdělávacích a společenských aktivit, které se ve studiu odehrávají.

22 012 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Umělecké Studio Bubec sídlící v okrajové části Prahy – Řeporyjích – oslavilo v roce 2020 dvacetileté výročí od svého založení. K této příležitosti vznikla publikace kurátorky Daniely Kramerové, která přibližuje dějiny studia a velkou šíři událostí a aktivit se studiem spojených: Od pravidelných výstav Art Safari, přes divadelní činnosti až po rezidenčních pobyty a kurzy pro děti i dospělé. Studio je aktivní i mimo Řeporyje, zorganizovalo například akci Revoluční 30 a několik ročníků Festivalu m3 / umění v prostoru, který se věnuje umění ve veřejném prostoru na různých místech Prahy. Na výstavách, rezidenčních pobytech, kurzech a dalších akcích studia se vystřídaly stovky českých i zahraničních umělců. Faktografické texty doplňují stovky fotografií a textů zakládajících aktérů a pamětníků (Čestmír Suška, Jan Hřebejk, Libor Winkler, Martin Velíšek a řada dalších).

Vinou koronavirové pandemie jsme však přišli o potřebné finanční zdroje a ocitli jsme se v situaci, kdy máme knihu hotovou, ale nemůžeme si dovolit dát ji do tisku. Proto vás touto cestou prosíme o finanční podporu, ať už formou předobjednávky knihy, nebo jakýmkoliv jiným peněžním darem.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Thank you Cesti and Ari! I look forward to seeing the book! Happy New Year.

April Popko
500 Kč

Držím palce a těším se na knihu. Milada

Milada Gabrielová
350 Kč

at se vydani podari

Michal Možný
350 Kč