Dobrodějky, z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Vánoce na horách pro děti z dětských domovů - darujte je s námi ♥

Dopřejte s námi dětem, které by jinak trávily Vánoce v dětském domově, nejen Štědrý den na horách. Pomozte nám, prosím, zajistit dětem krásné Vánoce plné zážitků, tradic a zimních radovánek. Dáváme lásku dětem z dětských domovů, darujte ji s námi ♥

vybíráme od 27.11.2020

Vánoce pro děti z dětských domovů

Darujte s námi, prosím, krásné Vánoce dětem, které by jinak trávily štědrý den v dětském domově. Vánoce mají být pro děti kouzelné, a my jim je krásné chceme vykouzlit.
2 500 Kč
vybráno 5 % z 50 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tak jako každý rok, i letos bereme děti, které by jinak trávily Vánoce v dětském domově, na hory. Většinu dětí si alespoň na Vánoce vezme někdo z rodiny domů.  Některé ale zůstanou v dětském domově a o to více si uvědomují, že je si nikdo "nevzal" .A to jim chceme vynahradit, proto je bereme na hory, kde jim prospěje nejen změna prostředí, ale i bohatý program je přivede na jiné myšlenky ;-)
Každé díte si zaslouží krásné Vánoce

Letos nám Vánoční pobyt komplikuje řádící coronavirus, proto můžeme vzít jen jeden dětský domov, aby se děti nemíchaly.  Vybrali jsme tedy domov, ve kterém zůstává nejvíce dětí, které mohou jet s námi.


Když nám Krakonoš pošle sníh, budeme i lyžovat ;-)

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu