Borůvka Praha o.p.s.


Lidé s postižením

Milý Ježíšku ... moc si přejeme E-shop

Jaký by byl nejlepší vánoční dárek pro neziskovku Borůvku Praha o.p.s.? Aby mohla i nadále pomáhat lidem s handicapem. K tomu ale potřebujeme pomoc. Současná koronavirová situace nám opravdu hodně znesnadňuje život. Máme 3 obchody, dílnu švadlen a kavárnu, kde zaměstnáváme 24 lidí s handicapem. Obchody ale přicházejí o tržby, ze kterých hradíme naši pomoc lidem s tělesným postižením. Proto potřebujeme být online. A tak si přejeme od Ježíška E-shop!

vybíráme od 23.11.2020

Daruj E-SHOP, daruj práci pro OZP

Děkujeme za pomoc!
77 000 Kč
vybráno 100 % z 77 000 Kč

přispělo

62 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kdo jsme:
Borůvka Praha o.p.s. je nezisková organizace u Jedličkova ústavu, která od roku 1998 pomáhá lidem s tělesným postižením, zejména jejich zaměstnáváním.

Co nás trápí:
Milý Ježíšku ... kvůli koronavirové pandemii máme v současné době 3 zavřené provozovny - Obchůdek Borůvka na Vyšehradě, dva secondhandy Koloběh a TA KAVÁRNU, která má otevřené jen okénko. V těchto místech zaměstnáváme handicapované a bez tržeb z našich provozoven přicházíme o velkou část prostředků, ze kterých hradíme náklady na naši činnost a pomoc tam, kde je potřeba. A strašlivě nám chybí. 
Proto jsme začali pracovat na tom, abychom byli online a měli e-shop. Přípravy se již spustili, máme domluvené dodavatele, vše za příznivé ceny, ale bohužel i tak to pro nás v současné chvíli nejsou malé náklady. Nejen na pořízení, ale hlavně potom na reklamu, abychom e-shop dostali do světa. A tam to bez financí bohužel nepůjde.

Prosíme vás proto o vánoční dárek pro Borůvku, za který si postavíme e-shop a uhradíme část nákladů na jeho provoz na příští rok. 

Bude to jeden z nejlepších dárků vůbec. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

:)

Dárce

Krásné Vánoce, ať se vám přání splní!

Eva Ruferová

Přeji vám aby se přání splnilo co nejdřív. Hezké Vánoce

Eva Rolová
2 000 Kč

I my v DZS digitalizujeme, tak ať to jde i vám! Držím palce!

Jakub Tesař (DZS)

Hodně štěstí!

Ondřej Svaton
1 000 Kč

Moc na vás myslím 🧡

Nina Křehotová
1 000 Kč