Pet Heroes z.s.


Zvířata

Osvědčení vánočního hrdiny: dárek, který pomáhá zvířatům v nouzi (2020)

Ve vzduchu voní cukroví, na stole hoří svíčka a v rádiu hrají koledy. Vánoce jsou svátky klidu a pohody. Je to čas věnovaný našim nejbližším, kdy společně oslavujeme, že se máme. Chtěli byste svým blízkým letos darovat dárek, který je zahřeje u srdce a zároveň pomůže potřebným? Podpořte jejich jménem zvířátka, která na svou vlastní rodinu teprve čekají. ❤️

❤️ CHCI SE STÁT HRDIN(K)OU ❤️

Po odeslání příspěvku nám nezapomeňte napsat na e-mail dagmar@petheroes.cz, o které osvědčení máte zájem. Projekt probíhá do 20. prosince 2020.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Připravili jsme si pro vás speciální nabídku - dárek, který z vás nebo vašich blízkých udělá HRDINU. Hrdinu zvířátek v Handipet Rescue.

Jak to funguje?

Podpořte zvířátka příspěvkem v hodnotě 500 Kč a my vám jako poděkování zašleme osvědčení vánočního hrdiny. Své hrdiny hledá hned pět zvířátek a je jen na vás, které z nich se rozhodnete podpořit. Bude to Schnitzel, Tara, Dinky, Žanetka nebo snad Špička?

Nemusíte se přitom bát, že by jedno zvířátko mělo více než jiné. Získané peníze využijeme na péči o všechna zvířátka dle aktuální potřeby. Žádný pejsek ani kočička tak nepřijdou zkrátka. Pokud byste přesto preferovali obecnější certifikát nebo byste zvířátka chtěli podpořit v jiné částce než 500 Kč, podívejte se na naše darovací certifikáty na pomoc zvířátkům v nouzi.

Osvědčení vánočního hrdiny vám zašleme e-mailem ve formátech .JPG a .PDF. Aby byl dárek osobnější, nechali jsme vám na certifikátu prostor pro věnování. Certifikáty máme samozřejmě ve verzi pro HRDINY i HRDINKY - zašleme vám obě varianty a vy si vyberete tu, kterou potřebujete.

Osvědčení můžete objednávat nejpozději do 20. prosince 2020.

Jak objednat osvědčení?

  1. Vyberte si zvířátko a do 20. prosince 2020 zašlete příspěvek v přednastavené hodnotě 500 Kč

  2. Napište nám na e-mail dagmar@petheroes.cz, o které osvědčení máte zájem (respektive hrdinou kterého zvířátka se chcete stát)

  3. Jakmile nám peníze dorazí, zašleme vám osvědčení na e-mail do 2 pracovních dnů ve formátu .JPG a .PDF. Přijde vám verze pro hrdiny i hrdinky.

  4. Mějte dobrý pocit, protože jste se právě stali hrdiny pro zvířátka v nouzi! 🥰 Certifikát teď taky můžete darovat svému blízkému nebo si ho vystavit doma 💕

Zvířátka, která hledají své hrdiny

Kdo jsme?

Handipet Rescue je útočiště pro psy a kočky, kteří se vlivem osudu ocitli v nouzi. Dáváme šanci i těm případům, u kterých by to jinde už dávno vzdali, protože věříme, že každý život má smysl a každé zvířátko si zaslouží šanci. I když to nebude lehká cesta, dokud je naděje, bojujeme, co nám síly stačí. 💪

Nejsme nijak dotováni státem a fungovat můžeme právě díky dobrým lidem jako jste vy. Zvířátkům dokážeme zajistit laskavou péči, dobré jídlo nebo kvalitní veterinární péči, ale bez vás bychom nic z toho nezvládli zaplatit. Děkujeme, že pomáháte s námi! ❤️

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásné Vánoce s plnými pupíčky :-*

Píťa
500 Kč

❤️

Bára Králová
500 Kč

Krásné svátky i všem chlupáčum 😉

Andrea Rubinová

Pro malou Schnitzel a nejen pro ni

Evka
500 Kč