Rotary Club Prague International


Humanitární pomoc

Disaster Aid Europe: pomoc Izmiru

Dne 30. října zasáhlo turecký Izmir ničivé zemětřesení o síle 7,0 stupňů Richterovy škály. Zemřelo 105 lidí a 1.027 lidí je zraněno. Více než 50 výškových bytových domů se úplně zhroutilo, 243 budov je vážně poškozeno a budou vyprázdněné. Od toho okamžiku došlo k 1.508 zemětřesením, z čehož 44 překonalo 4,0 stupně Richterovy škály. Rotariáni z Distrikt 2440 zřídili stanové městečko Rotary (viz webové stránky: www.disasteraideurope.com). My, Rotariáni, jim a dalším obětem této tragédie napomáháme zajistit potřebné věci, proto nám prosím pomozte, abychom jim mohli pomoct.

vybíráme od 6.11.2020
500 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dne 30. října zasáhlo turecký Izmir ničivé zemětřesení o síle 7,0 stupňů Richterovy škály. Zemřelo 105 lidí a 1.027 lidí je zraněno. Více než 50 výškových bytových domů se úplně zhroutilo, 243 budov je vážně poškozeno a budou vyprázdněné. Od toho okamžiku došlo k 1.508 zemětřesením, z čehož 44 překonalo 4,0 stupně Richterovy škály.

Rotariáni z Distrikt 2440 zřídili stanové městečko Rotary (viz webové stránky: www.disasteraideurope.com). My, Rotariáni, jim a dalším obětem této tragédie napomáháme zajistit potřebné věci, proto nám prosím pomozte, abychom jim mohli pomoct. Děkujeme.

Stanové městečko: Je zapotřebí více stanů a je třeba zřídit mobilní prádelnu s pračkami a sušičkami, přenosnými toaletami a sprchami. Děti potřebují tablety a přístup k internetu, aby mohly pokračovat se školou online. Zima se blíží a je potřeba teplé oblečení. Kvůli tomu, že jde o nouzovou situaci a s ohledem na COVID 19 se Rotary snaží dělat všechny nákupy lokálně. Místo věcných darů tedy prosím poskytněte peněžní příspěvky.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu