Justice for Nature, z.s.


Životní prostředí Zvířata

Oko Země - světový monitorovací program na ochranu divokých zvířat

Podpořte světový monitorovací program Oko Země a jeho jednotlivé programy Oko tygra, Oko medvěda, Oko gorily, Oko jaguára nebo Oko sněžného leoparda a další, které za pomocí fotopastí pomáhají nejen při monitoringu ohrožených druhů zvířat ve světě, ale především při jejich terénní ochraně a odhalování pytláctví či ilegálního dřevorubectví.

vybíráme od 4.11.2020

Oko Země

Světový monitorovací program na ochranu divokých zvířat
38 010 Kč

přispělo

18 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Oko Země má za cíl poskytovat rangerům národních parků monitorovací techniku, včetně příslušenství a vybavení a také získávat díky fotopastem unikátní záběry ze života zvířat, které jsou využívány pro tvorbu vzdělávacího mezinárodního programu Etika Země, jenž bude představen světu v roce 2022 na 10. světovém kongresu International Ranger Federation na Azorských ostrovech a předán do užívání rangerům z více než 70 zemí světa v roce 2025 na 11. světovém kongresu rangerů IRF v Peru.

Tento vzdělávací program bude poskytnut do užívaní školám z pěti kontinentů od září 2025. Etika Země se stane součástí vzdělávání a výchovy milionů dětí o životním prostředí, zvířatech a lidské civilizaci napříč kontinenty. Bude to největší propagace a motivace k ochraně přírody a respektu vůči práci rangerů, tedy těch, kteří nasazují své životy v první linii na ochraně národních parků a světové divočiny.     

Více o projektu Oko Země zde.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

I málo se počítá ✌️

Renáta Provazníková