PROSTOR PRO, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Zdraví

NEMÁ TO NA ČELE

Prvý. Druhý. Prvý. Druhý. Prvý... každý druhý školák v Česku se setkává se šikanou. Rozhodli jsme se to změnit. Vytvořili jsme web NEMÁ TO NA ČELE, který pomáhá rodičům a učitelům v boji proti šikaně. Pojďme ho spolu dostat do světa! Každý, kdo se obává, že dítě v jeho okolí trpí šikanou, najde na webu první nasměrování, testovací aplikaci s konkrétními radami a postupy a nechybí ani kontakty na nejbližší odborníky. Pro všechny je tam pak spousta užitečných informací o šikaně, které jsme za 20 let práce nastřádali. A o tom by měli vědět všichni, co říkáte?

Nemá to na čele

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Žádnému dítěti se na čele nepíše, co ho trápí. Pokřikují na něj spolužáci denně, že je šprt, nebo mu z batohu kradou svačiny a ukazují si na něj prstem jako na tlusťocha? 

Kdybychom na první pohled viděli, co je trápí, bylo by o tolik jednodušší jim pomoc. Web s aplikací NEMÁ TO NA ČELE pomáhá rodičům i učitelům už ve chvíli, kdy jim hlavou poprvé proletí otázka: "Je to šikana?" Vytvořili jsme dotazníkový test příznaků šikany s konkrétními doporučeními, bohatou databázi regionální i celostátní pomoci a přehledný postup, jak se s šikanou vypořádat krok za krokem. 

Darujte školákům dospívání bez šikany. Pomozte nám dostat naši pomoc k rodičům a učitelům a odhalit společně dětská trápení, kterou nejsou vidět.
Svým darem podpoříte dlouhodobý provoz a rozvoj aplikace | www.nematonacele.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu