Sociální klinika z.ú.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Zdraví

Darujte krizovou intervenci lidem v první linii z řad sociálních služeb

Lékaři, sestry, všichni zaměstnanci sociálních služeb, pečující personál i provozní pracovníci, ale i lidé, kteří pečují o své blízké v domácím prostředí a další lidé v první linii jsou v současné pandemické situaci pod obrovským vytížením a stresem, denně jsou vystaveni riziku nákazy. Aby neohrozili své okolí, musí se velmi rychle adaptovat na nové prostředí a podmínky výkonu práce, která je stěžejní pro zdárné zvládnutí celé situace. Darujte jim krizovou intervenci, která jim pomůže projít tímto těžkým obdobím!

vybíráme od 29.10.2020

Darujte psychologickou pomoc lidem v první linii!

Váš dar ve výši 500 Kč zajistí 1 hodinu krizové intervence pro lidi v první linii. Děkujeme!
55 500 Kč
vybráno 56 % z 100 000 Kč

přispělo

43 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dopady pandemie nejvíce pociťují nejen lékaři a zdravotní sestry, ale i zaměstnanci sociálních služeb, pečující personál, lidé, kteří pečují o své blízké doma a další, kteří se v době pandemie starají o druhé. Sami nám denně pomáhají, ale mnozí z nich se nyní ocitají v situaci, kdy sami potřebují pomoc.
Tým profesionálních krizových interventů a psychoterapeutů z řad Sociální kliniky a Českého institutu biosyntézy jim nabízí speciální online terapie. 
 
Jak to probíhá?
Člověku, který zažívá náročné období, pomohou odborníci během tří online setkání zorientovat se v náročné situaci, pojmenovat akutní problémy a pokud je třeba, nasměrují ho na následnou péči. Cílem této pomoci (intervence) je, aby tito lidé překonali první a nejtěžší období a měli k dispozici někoho, s kým mohou o svých pocitech a problémech otevřeně mluvit. To vše profesionálně a při zachování maximální diskrétnosti.

 

"Sociální klinika pro mě byla moje první zkušenost s terapií. Dala mi možnost dívat se na věci z různých úhlů pohledu, což jsem velmi vítal. Během terapie se věci, které jsem na ní řešil, reálně měnily." Martin, 43 let

Darujte balíček obsahující 3 online terapie v hodnotě 1500 Kč! Spolu s námi podpoříte ty, kteří pomáhají nejvíce a nyní i oni potřebují naši pomoc.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za Vaše dílo! Je to třeba!

Martin
3 000 Kč

Jestli mi něco dává v této době smysl, tak je to péče o duši,na kterou se části zapomíná,ale bez ní to nejde.diky

Hana Špačková
100 Kč

poskytovatelé i pracovníci poskytující krizovou intervenci mají můj hluboký obdiv a úctu...smekám a velmi držím palce, ať to ve zdraví zvládnou všichni zúčastnění, Petra

Petra Makoli Glacnerová

Držte se. Vy i vaši klienti

Dárce
500 Kč