Azylová farma Jarikhanda, z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Zvířata

Jarikhandí diáře 2021

I letos si můžete pořídit diář na příští rok, a podpořit tak provoz našeho azylu.

Jarikhandí diáře 2021

I letos si můžete pořídit diář na příští rok, a podpořit tak provoz našeho azylu.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jako každý rok ani letos vás nemůžeme připravit o krásné diáře Kalendiar, které vyrábí sociální podnik Becalel.

Diáře jsou ručně vyráběné z recyklovaných materiálů a jsou plné zajímavých informací o zvířatech, přírodě i lidských právech. Už tradičně v něm najdete i kapitoly Základy přežití či Pozor Agrofert, ale i seznam netestované kosmetiky nebo veganských a vegetariánských restaurací.

Diář je jedinečný i tím, že si jeho desky můžete schovat a příští rok si u nás objednat jen novou "náplň". :)

Pro příští rok jsme se rozhodli pro tři varianty. Každá z nich představuje jeden z našich "projektů" a na každé z nich najdete fotku někoho, kdo nás letos opustil. Díky vašim diářům tak budou moci celý rok být s námi dál...

Varianta č. 1: Holubí srdce - Rocky byl jedním z holoubátek, která se k nám tento rok dostala. Rockynek si při pádu z hnízda zřejmě poškodil páteř a nemohl se postavit. Bohužel se k nám nedostal včas a i když Rockynek dělal pokroky, nepodařilo se nám ho zachránit.


Varianta č.2: Jarikhanda - Fénix byl brojlerové kuře, kterému se podařilo uniknout z transportu na jatka a ukrýt se v křoví nedaleko hlavní brány slepičárny. Díky pozorným očím se dostal až k nám a prožil u nás několik měsíců štěstí a svobody se svými přáteli. Jeho přešlechtěná tělesná stavba ho však bohužel dostihla a selhalo mu srdíčko.


Varianta č. 3: Hájenka - Paní Králíková byla jednou ze tří králičand, které se k nám dostaly ještě jako malé bílé chomáčky. I ona nakonec bohužel doplatila na to, že měla podobně jako Fénix a její sourozenci skončit na talíři, a selhalo jí srdíčko.


Vybírat tak můžete ze šesti kombinací - náplň ve variantě 1, 2 nebo 3 či celý diář ve variantě 1, 2 či 3. Výběr můžete provést kliknutím na příslušné políčko - náplň vyjde na 350 Kč, nový diář na 500 Kč. Diáře necháváme vyrábět na zakázku - budeme je vydávat nejpozději v první polovině prosince.

Pokud chcete diář poslat, prosím připočtěte k částce i 65 korun na Zásilkovnu a dejte nám vědět, kam máme balíček poslat. :) Objednávku diářů je možné sloučit s objednávkou z našeho vánočního Bééšopu (najdete ho zde https://azylovafarma.cz/obchod/).

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu