Mumraj z.s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Společně pro Mumraj, Mumraj pro Počernice

Každý toužíme být součástí komunity – obklopit se lidmi, se kterými se cítíme příjemně, pomáhají nám naplňovat naše sny a touhy a jsou tu pro nás. Mumraj tu je pro všechny generace již 20 let. Bohužel jsme opět v říjnu znovu museli většinu našich plánovaných aktivit uzavřít, stejně jako na jaře. Při odhadované době uzavření nám do konce roku 2020 nám k pokrytí nákladů na nezbytný chod Mumraje chybí ještě 30.000. Pomozte nám tento výpadek zvládnout, abychom vás mohli i v roce 2021 pozvat na krásné akce, kroužky a semináře.

vybíráme od 26.10.2020

Společně pro Mumraj, Mumraj pro Počernice

33 450 Kč
vybráno 112 % z 30 000 Kč

přispělo

44 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Slibný podzimní start – na jaře jsme na 2 měsíce museli zavřít, šili jsme roušky a s o to větší vervou jsme se do naší činnosti vrhli po otevření. Pracovali jsme celé léto a těšili se, že v září se opět rozjedeme na plný plyn. Znovu jsme  s nadšením cvičili, zpívali, tvořili. Koordinovali jsme zářijové slavnosti Zažít město jinak a také jsme uspořádali odložený Mumraj v lese - pohádkový les.

Druhá vlna – bohužel v říjnu přišla a my jsme velkou část našich aktivit opět museli uzavřít či zrušit.
Doba je nyní komplikovaná pro ty, kteří nesmí vycházet. Propojujeme dobrovolníky s lidmi, kteří nejsou soběstační. Také tvoříme venkovní i vnitřní programy pro rodiny s dětmi, abychom jim v této nelehké situaci pomohli.

Naše finance – Mumraj financujeme z 60 % z vlastní činnosti. Kurzy, kroužky a akce jsou pro nás důležitým zdrojem příjmů. Při jejich výpadku je to pro nás ztráta cca 12 tisíc týdně. Pomáhají nám naše úspory, rezervy a obec.
Při odhadované době uzavření nám do konce roku 2020 nám k pokrytí nákladů na nezbytný chod Mumraje chybí ještě 30.000 - částka, která je v provozu neziskovky  nezanedbatelná.
Chceme tady být i nadále pro vás, ale bez vaší pomoci to nezvládneme.
Děkujeme z celého srdce za vaši podporu.



Děkujeme Městskému úřadu Horní Počernice, díky kterému můžeme prostory využívat zdarma, a který hradí energie. Děkujeme všem individuálním i firemním dárcům, bez kterých bychom naše komunitní akce neutáhli pouze ze vstupného. Děkujeme všem dobrovolníkům, kteří jsou nedílnou součástí Mumraje. Děkujeme všem návštěvníkům, bez kterých by Mumraj s rodinami nežil.
Hledíme vpřed v lepší zítřky.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držte se:-)

Radka Slavíková
350 Kč

Drzte se. Jsem rada, ze muzu k Vam chodit i s detmi.

Olga Tajmrová