Pet Heroes z.s.


Zvířata

Pomozte zvířatům v nouzi po dopadech koronavirové krize

Finanční krize dopadá také na zvířata, jejichž majitelé přicházejí o práci nebo musí opustit své bydlení a odchází do azylových domů nebo na ubytovny, kam si své psy a kočky vzít nemohou. Právě těmto zvířatům právě teď můžete pomoci příspěvkem na výdaje za krmení, veterinu nebo dočasné péče, ze kterých budou hledat nové domovy.

vybíráme od 22.10.2020
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Bára je po operaci! Čekáme na výsledky histologie.


Finanční krize dopadá také na zvířata, jejichž majitelé přicházejí o práci nebo musí opustit své bydlení a odchází do azylových domů nebo na ubytovny, kam si své psy a kočky vzít nemohou. Rodinné rozpočty upadají ze dne na den a přestávají být prostředky na krmení i veterinu.

Nechceme, aby zvířata začala plnit útulky nebo majitelé přistupovali k zoufalým činům. Potřebujeme pomoc také dočasným péčím, které se budou o zvířata starat a hledat jim nové domovy.

Pomozte spolu s námi psům a kočkám, kteří se ocitají v nouzi kvůli dopadům koronavirové krize. Rádi bychom pomohli s krmením, veterinou, dočasnou péčí a hledáním nových domovů. Pomůže každá koruna!

Příběh Arona a jeho paničky
Aronův původní majitel nebyl zrovna vzor zodpovědnosti a tak nechal své mamince "na krku" velkého hnědého labradora. Ta se rozhodla o něj postarat a zamilovala si ho. Bohužel přišla o práci a sama se dostala do velké nouze. Aby toho nebylo málo, Aron začal kolabovat a bylo mu moc zle. Zaplatili jsme mu proto vyšetření srdce a štítné žlázy a zásobili léky a krmením na první týdny. Bohužel Arona trápí také špatné zažívání a tak musí jíst dražší veterinární krmivo.
Díky pomoci dárců jsme mu mohli pomoct a prodloužit jeho spokojený život o další čas.

Právě zvířatům jako je Aron bychom rádi pomohli spolu s vámi. Naší snahou je, aby mohli zůstat co nejdéle u svých majitelů, pokud se o ně starají dobře, rádi bychom jim pomohli jak s krmením, tak neodkladnou veterinární péčí. Chceme zabránit plnění útulků dalšími opuštěnými zvířaty. Také chceme pomoct zvířatům, která se přesunou do dočasné péče Pet Heroes nebo spolupracujících organizací, odkud budou dál hledat nové domovy. Abychom to zvládli, potřebujeme právě vaši pomoc. 
Zatím se podařilo realizovat pomoc v hodnotě  45 533 Kč a darovat 132,4 kg krmení. 

Finanční prostředky se nebudou vyplácet formou finanční pomoci přímo majitelům! Úhrada veteriny bude probíhat veterinární klinice oproti faktuře a krmení bude nakoupeno či poskytnuto námi. V případě dočasných péčí bude poskytnut finanční příspěvek neziskové organizaci, která dočasnou péči a hledání domova realizuje. Tak zaručíme, že pomoc bude poskytnuta opravdu zvířatům, která se ocitla v nouzi.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Majitel dvou chlupáčů sám pomáhá zvířátkům, když má možnost. Dostal se ale kvůli karanténě do situace, kdy neměl přístup ke svým finančním prostředkům.
Díky dárcům jsme mohli pejskům hned poslat pytel krmení, aby byla jistota, že nebudou mít prázdná bříška.

Kvůli uzavření škol musela majitelka kočiček zůstat doma na neplacené dovolené. Její příjmy se tak výrazně snížily. Díky dárcům jsme mohli naplnit dvěma kočičkám bříška :) Kočičí keksíky dostali až pod vánoční stromeček.



Díky skvělým dárcům jsme mohli zakoupit veterinární dietu pro fenečku Elišku. Eliška bohužel měla také zánět análních žlázek, které se podařilo úspěšně vyčistit.
Bohužel také majitelé zvířátek přicházejí o práci a díky vám nemusí zvířátka přicházet o své domovy.




Založení projektu

Všem zvířátkům, která neměla štěstí v této nelehké době.

Kamila Fučíková

Přeju brzké uzdravení ❤️😊

Ilona Švagrová
100 Kč

Pomůžu alspon něco ..Ať je lip

Vendula Bartosova
50 Kč

Hodně zdraví Barusko🥰

Petra RICHTEROVÁ
1 000 Kč

Držím packy! 🙂

Magda Tomášková
300 Kč

...posílám i podrbání!

Markéta Brixi

😊

Barbora Koláčková
5 000 Kč

Dobrý den, snad se mala přispěvatelů sejde co nejvíce a vám se podaří pomoci co každé zvířecí duši, která to potřebuje. Musí být nepředstavitelně kruté nemoci se o svého zvířecího miláčka postarat z důvodu finančních a jiných problému. Nehledě na to, že se blíží zima a nepřejí žádné živé duši nemít teplo domova a zůstat na ulici.

Veru

Každý teď máme málo prostředků.
O to víc si musíme pomáhat a o to víc je potřeba starat se i o němé tváře. Děkuji, že Vás napadlo vytvořit sbírku a mohu být součástí.

Sabina Grulichová
300 Kč