Skautská nadace Jaroslava Foglara


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Tábořiště pro roudnické skauty

Skautské středisko Říp Roudnice nad Labem buduje tábořiště pro konání menších a velkých táborů s kapacitou až 120 lidí. Základní pilíře jako kuchyně a jídelna již stojí, teď je na řadě sociální zařízení, vodárna a zimní základna, která se v létě promění v ošetřovnu a týmovnu.

vybíráme od 18.10.2020

Tábořiště roudnických skautů

Budujeme nové tábořiště.
14 000 Kč
vybráno 6 % z 222 000 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kořeny roudnického skautingu sahají do roku 1914. Během 106 let prošlo roudnickým střediskem nespočet osob, kteří zde zanechali svou stopu. Během těchto let se nám podařilo získat skautskou základnu, kterou jsme opravili a přizpůsobili ke každodennímu užívání. Děti se můžou ztratit v bludišti, projít si lanové centrum, vyzkoušet, jak se udrží na lezecké stěně nebo opéct si buřta v altánu s ohništěm. 
Roudnické středisko si plní sny napříč generacemi. Nejmladší člen oslavil letos 1 rok a nejstarší o devadesát více. Jedním snem bylo i pořízení vlastního tábořiště. Po minimálně 10 letech hledání se nám podařilo pořídit pozemek, kde sny dostávají reálnou podobu. Na to jakou, se můžete podívat v přiloženém videu.


Podporou tohoto projektu nám pomůžete vybudovat tábořiště, které svou kapacitou umožní nejen velkým střediskům uspořádat tábor napříč generacemi, ale i menším, zažít změnu na novém neprobádaném místě. Děkujeme.



Potvrzení o přijetí daru bude zasláno na váš e-mail v  polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Podporuji výchovu

Petra Jedličková
200 Kč