Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Podpořte cesty za pacienty

Staráme se o lidi na konci života a jejich blízké. Aby mohli strávit poslední chvíle tak, jak si přejí, v domácím prostředí, potřebujeme být mobilní. Lékaři a sestry jsou rodině k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Pomozte nám dostat se za pacienty ve chvílích, kdy to nejvíce potřebují.

266 250 Kč

přispělo

69 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
8 z 10 lidí by rádo umíralo doma, ale většina umře v nemocnici. Jen v Praze by za rok využilo službu zaměřenou na péči o umírající více než 5000 lidí. A umřít důstojně by si přál každý z nás.

Mobilní hospic pomáhá umírajícím i jejich blízkým, aby poslední chvíle mohli strávit společně doma, kde se cítí dobře. Kromě lékařů a sester, kteří jsou rodině nonstop k dispozici, jsou součástí týmu i sociální pracovníci, terapeuti a další. Díky tomu umíme pomoci nejen pacientovi, ale i celé jeho rodině. 

Cesta domů poskytuje svoje služby v Praze už 20 let. Přidejte se k nám na našich cestách, abychom mohli pomáhat všem, kteří to potřebují. Jezdíme celý den, celý měsíc, celý rok. Podporujte nás pravidelně.

"Děkujeme za perfektní přístup jak k mému manželovi, tak i ke mně. V nejtěžších chvílích mého života jste mi pomohli alespoň částečně se vyrovnat s touto nenahraditelnou ztrátou. Pomoc byla poskytována bez ohledu na denní či noční dobu, vždy ohleduplně a ochotně."  (Milena Jírová)
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeju naplněný a laskavý nový rok. Anna

Anna Černá

Jsem vděčná za péči o manžela i za psychologickou podporu po jeho úmrtí

Jana Tesařová

Děkuji vám.......

Radka Musílková
500 Kč