Kolpingovo dílo České republiky z.s.


Lidé s postižením

Následná péče Kolping

Sociální služba Následná péče Kolping poskytuje doprovázení a podporu v doléčování klientům se závažným duševním onemocněním z okruhu psychóz, kteří se zároveň potýkají i se závislostí. Zařízení je určeno klientům při přechodu z léčby do běžného a samostatného života. Doléčovací služba se zaměřuje na doprovázení a podporu klientů s duální diagnózou při přechodu z léčby do běžného a samostatného života. V práci s klienty navazujeme na jejich předchozí pobytovou, případně ambulantní léčbu a snažíme se upevnit a rozvíjet cestu změny, kterou započali.

vybíráme od 21.8.2020
0 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Sociální služba Následná péče Kolping poskytuje doprovázení a podporu v doléčování klientům se závažným duševním onemocněním z okruhu psychóz, kteří se zároveň potýkají i se závislostí. Zařízení je určeno klientům při přechodu z léčby do běžného a samostatného života.

Klient může využít ambulantní formu docházení nebo si zvolit pobytovou formu s tréninkovým bydlením.

Doléčovací služba se zaměřuje na doprovázení a podporu klientů s duální diagnózou při přechodu z léčby do běžného a samostatného života. V práci s klienty navazujeme na jejich předchozí pobytovou, případně ambulantní léčbu a snažíme se upevnit a rozvíjet cestu změny, kterou započali.
Jsme si vědomi specifických potřeb osob s duální diagnózou. Proto se snažíme o nastavení doléčovací služby způsobem, který propojuje oba okruhy potíží a respektuje individuální potřeby každého klienta.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu