Andělé Stromu života p. s.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Strávit poslední den života ve své posteli

To je přání téměř každého nevyléčitelně nemocného. V České republice se pouze 1% z nich toto přání skutečně splní. I s Vaší pomocí se dané číslo může zvýšit. Bez individuálních i firemních dárců se mobilní hospice neobejdou. I my s pomocí dárců plníme nevyléčitelně nemocným dětem i dospělým jedno z posledních přání, a to strávit závěr života DOMA mezi milující rodinou v prostředí, které velmi dobře znají, a kde se cítí nejlépe. USILUJEME O DOBRÉ UMÍRÁNÍ DOMA, ABY ČAS ŽIVOTA BYL NAPLNĚN DO POSLEDNÍCH CHVIL. S NAŠÍ PODPOROU JE UMÍRÁNÍ DOMA MEZI BLÍZKÝMI MOŽNÉ. Bez srdečných individuálních a firemních dárců to sami nezvládneme. Pomáhá dar v jakékoliv výši. DĚKUJEME!

Strávit poslední den života ve své posteli

DĚKUJEME!
943 364 Kč

přispělo

271 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Náš Mobilní  hospic Strom života působí v Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraji. Pečujeme nejen o umírající nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v posledních dnech jejich života. Pomáháme také pečujícím zvládnout náročnou péči o jejich blízkého. Pozůstalým následně pomáháme zvládnout zármutek. Naše služby jsou pacientům dostupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Zdravotní specializovanou paliativní péči včetně poradenství i duchovní péče a zapůjčení kompenzačních pomůcek poskytujeme pacientům zdarma přímo v jejich domácím prostředí.




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Založení projektu

Mockrát děkujeme za Vaši pomoc...

Alena Babiánková
100 Kč

Já také děkuji, za to, co děláte.

Eva Konečná
300 Kč

Dobrý den, mockrát děkujeme za péči, kterou jste poskytli mému tátovi při zvládání nemoci až do jeho klidného odchodu. A samozřejmě také děkuji za podporu moji mámy, která s ním po celou dobu mohla být až do konce. Moc si toho vážíme a děkujeme. Ivo Skála

Ivo Skala
10 000 Kč

Děkujeme za Vaši pomoc.

Kateřina Knopová
12 000 Kč

Děkujeme za to, že tady jste...❤️

Alena Šindelková
50 Kč

Miroslav Rek

Dar za péči o tatínka

Iveta Dvořáková
1 000 Kč

Dobrý den, četl jsem článek o pokladničce v Přerově a tak lépe než se nad tím rozčilovat..., Vám zasílám nějakou tu korunu. Ať se daří:)

Roman Jeníček

Děkujeme za vsechno našemu dobrému Andělu Kačence. Holky Baranovy

Tereza Baranová

Děkuji,že pomáháte.Velice záslužné poslání.

Dana Krajčíková