ANO, ANO


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Darujte mobilitu. Darujte radost z pohybu.

Na přelomu července a srpna se tým Business Lease opět zúčastní charitativního závodu Metrostav handy cyklo maratonu, pořádaného organizací Cesta za snem. Žádná romantika to nebude, čeká nás 2222 km, které musíme zdolat za 111 hodin. Vloni jsme to dokázali a navíc se umístili na úžasném 3. místě! Cílem naší účasti je vybrat prostředky na pomoc dětem, které náš „Nadační fond…because we care“ dlouhodobě podporuje.

Podpořte nás svým darem :-)

Příběhy dětí, kterým pomůžete, si přečtěte zde nebo na: https://www.businesslease.cz/nadacni-fond/
23 211 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Je doba prázdnin, vaše děti jsou na táborech a nebo u dědečka s babičkou a celý den běhají venku, hrají si s kamarády, jezdí na kole, běhají za míčem. Prostě dětství na které si pamatuje skoro každý z nás. Ale co když jsou děti, které tyto privilegia nemají, nemohou se volně a sami pohybovat? 
 
Mobilita, slovo, které nás provází každý den. Pojďme společně pomoct i těm, kteří do vínku tento dar nedostali. Pojďme jim darovat mobilitu. 
 
Business Lease již po dobu 5 let podporuje různé projekty v rámci své nadace Because we care, kdy pomáhá malým i velkým získat zpět mobilitu. Mobilita je v našem srdci a je naší vášní. 
Vše to začalo v roce 2015 kdy jsme potkali Štěpánka, kterému jsme přispěli na rehabilitaci a tento úžasný kluk, který byl odkázán na náruč rodičů, začal chodit. A my pokračovali dál a potkali jsme Aničku, velkého bojovníka v těle malé slečny, Toníka, Matýska, Laurinku, dvě Terezky a Martina. 
 
A v letošním roce jsme se rozhodli podpořit všechny bojovníky v naší rodině Because we care. A pokud i vás oslovil jeden, či všechny příběhy, pomozte nám přispět na rehabilitační pobyty a umožněme my všichni těmto dětem se třeba rozběhnout za míčem. 
 
 
 
Příběhy dětí, kterým pomůžete, si přečtěte zde nebo na: www.businesslease.cz/nadacni-fond/
 

Anička

Anička se již od narození jevila jako nemocné dítě. Spala, spala a spala a nemohla ani sama jíst. Až po roce přišli lékaři na to, že má vzácnou chromozomální chorobu (aberace a delace chromozomu), kterou mají jenom další tři lidi na planetě. Anička je však velký bojovník a po třech letech úmorného snažení a cvičení je dnes schopná samostatně chodit. Samozřejmě, že i nadále potřebuje péči.
 

Laurinka

Laurinka to má těžké již od narození. Narodila se předčasně již ve 32. týdnu těhotenství. Byla jí diagnostikována velmi vzácná nemoc tzv. CHARGE syndrom, který způsobuje závažné kombinované smyslové postižení a má vrozené vývojové vady – srdce, zraku a sluchu – její postižení vyžaduje mimořádnou soustavnou celodenní péči. Laurince pomůže jakákoliv terapie, počínaje hipoterapií a canisterapií. Nyní Laura navštěvuje specializované rehabilitační centrum Renona na Slovensku.
 

Matyáš

Matyáš se narodil jako dvojčátko B, které se oproti svému dvojčeti A nevyvíjelo zcela zdravě, a později mu byla diagnostikována dětská mozková obrna. Pro Matýska je momentálně nejlepší ucelená rehabilitační péče v domácím prostředí prováděná odborníky, tedy lidmi, kteří za ním chodí tuto terapii aplikovat domů. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jedete skvěle borci 💪👏

Lada

Jste úžasní!!

Anna Balíková

Držím palce, ať to jede!!!

Lukáš Janda
1 000 Kč

Hodně zdraví a pohybu všem!

Tomáš Bursík
200 Kč