Nadace Partnerství


Osvěta a poskytování informací Životní prostředí

Alej porozumění

Pomozte nám vysadit Alej porozumění a postarat se o budoucnost 68 stromů, které se stanou symbolem vzájemné spolupráce a porozumění států při zmírňování dopadů klimatické krize. Toto magické číslo nám přináší naději na probuzení společnosti. Společnosti, která vnímá, jak důležité jsou stromy pro obnovu odolnosti krajiny vůči klimatickým změnám - suchu i nárazovým dešťům.

Alej porozumění

Přidejte se a pomozte nám vysadit Alej porozumění. Naše republika potřebuje péči stejně jako česká krajina. Podpořte obojí výsadbou Aleje porozumění. Darujte symbolických 5 tisíc korun na nový strom.
93 232 Kč
vybráno 62 % z 150 000 Kč

přispělo

21 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomozte nám vysadit Alej porozumění a postarat se o budoucnost 68 stromů, které se stanou symbolem vzájemné spolupráce a porozumění států při zmírňování dopadů klimatické krize. Toto magické číslo nám přináší naději na probuzení společnosti. Společnosti, která vnímá, jak důležité jsou stromy pro obnovu odolnosti krajiny vůči klimatickým změnám.

Téměř 700 metrů dlouhou alej vysadí v sobotu 17. října diplomaté po boku občanů z Hostivice a Jenče a ministra zahraničí Tomáše Petříčka. Společnými silami obnoví zaniklou chýňskou pěšinu a pomohou krajině navrátit její historický ráz.

Nové stromořadí poslouží jako zábrana proti silným větrům a erozi a podpoří přirozený návrat živočichů do příměstské oblasti. 

Podpořte výsadbu aleje:

  • kupte si jeden strom za 5 000 Kč (Pokud si zakoupený strom budete chtít na akci také vysadit, je potřeba se na Alej porozumění zaregistrovat zde.)
  • přispějte libovolnou částkou na organizační zajištění výsadby
  • zaregistrujte se na akci a vysaďte stromy společně s diplomaty
Výtěžek této sbírky, garantované Nadací Partnerství, bude využit na organizační zajištění výsadby Aleje porozumění v Hostivici u Prahy, zapojení dobrovolníků do výsadbové práce, odborný dohled při výsadbě, označení stromů, následnou péči o stromy v dalších letech, berličky pro dravce a další nezbytné náklady.

Děkujeme, že pomáháte!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Vždycky byl můj sen vysadit strom ve volné krajině. Na místě, kde ho nic nebude omezovat v růstu do výšky i do šířky. Budu svému stromu držet palce, aby dobře zakořenil a těším se, že budu každý rok sledovat, jak roste a sílí!

Jiří Kadlec
5 000 Kč

Velvyslanectví Státu Palestina velmi rádo podpoří tento projekt, přispíváme tedy na výsadbu stromu a spolu s diplomatickým sborem se výsadby také zúčastníme.

Dárce
5 000 Kč

Těšíme se na sázení. Prosím jeden strom stranou pro naši rodinu. Hezký den

Michaela Petránková
5 000 Kč

Pro naše děti

zuzana Khendriche Trhlínová
5 000 Kč

Dobry , projekt rad podporim a chystam se svuj strom i zasadit, Kamil Slavik

Kamil Slavik
5 000 Kč