Společnost pro ranou péči, pobočka Brno


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Mikulášská nadílka pro děti s postižením zraku

Zahrajte si na Mikuláše, který místo sladkostí naděluje pomoc a naději. Společnost pro ranou péči už 30 let podporuje rodiny vychovávající doma děti se zrakovým a kombinovaným postižením. Jezdíme do rodin domů a stimulujeme zrak dětí i jejich ostatní smysly. Darujte těmto dětem netradičního Mikuláše: balíček podpory, který jim pomůže využít jejich možnosti na maximum a vyrovnat se co nejlépe s hendikepem.

vybíráme od 29.6.2020

Mikulášská nadílka trochu jinak

Mikulášský balíček pro děti se zrakovým postižením: půl kila zábavné stimulace zraku, jeden pytlík poznávání světa hrou a půl tuctu sladkých úsměvů, to vše zabalené do laskavé péče naší poradkyně. Darujte dětem to, co nejvíce potřebují: odbornou pomoc a podporu. DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE SPOLU S NÁMI!
1 000 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Poradkyně rané péče jezdí za dětmi až domů na pravidelné konzultace. Pracují s dětmi i s rodiči, které provázejí kritickým obdobím a navrhují jim, jak mohou své dítě rozvíjet. Ukazují jim techniky stimulace zraku i postupy pro rozvoj psychomotoriky, privážejí stimulační hračky i pomůcky, často vyrobené dětem na míru. Věnují jim svůj čas i znalosti a zkušenosti, získané za dobu 30leté praxe rané péče.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu