Nadační fond Toník


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Koně pro modrookého Alíka!

Měl prognózu těžký ležák. Nikdy už neměl mluvit. Posledního května oslavil deváté narozeniny. I když špatně, tak chodí, a mluví. Díky hipoterapiím.

vybíráme od 21.6.2020
12 000 Kč

přispělo

22 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Alík Asal se přitom narodil jako úplně zdravé miminko. V sedmi měsících měl obrovskou reakci na očkování a v lednu 2012 mu diagnostikovali Westův syndrom, závažné epileptické onemocnění, jehož záchvaty vedou k poškození mozku. A aby špatných zpráv nebylo málo, objevily se další diagnózy.

„Od začátku dělám maximum pro to, abych Alíka dala dohromady natolik, aby jednou mohl žít aspoň částečně samostatný život,“ říká maminka Martina Asalová.


Že se jí to daří už víte. Zabraly rehabilitace a hipoterapie, které jsou ale pro rodinu nákladné.

V lednu tohoto roku se měl uskutečnit na podporu Alíka charitativní koncert Daniela Hůlky. Kvůli vládním nařízením to bohužel nebylo možné.

Jakýkoli příspěvek na rehabilitace a hipoterapie moc pomůže, spolu s Toníkem Vám za něj moc děkujeme. 



Chcete vědět víc o Toníkovi?

Pokud vás cokoli zajímá nebo nás chcete i jen slovně podpořit, neváhejte se ozvat prostřednictvím Toníkovy facebookové stránky nebo se ozvěte e-mailem na info@tonikdetem.cz. Další důležité informace i výroční zprávu Nadačního fondu Toník najdete na našich webových stránkách tonikdetem.cz. Toníkův transparentní účet u Fio banky má číslo 2201510583/2010. Pro další informace kontaktujte člena správní rady Zdeňka Fekara na telefonu (+420) 775 599 024.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Alíku jsi úžasný i celá rodina

Lenka Sojková
2 000 Kč

JIŘÍ POVOLNÝ
1 000 Kč

Hodně štěstí!

Dárce
100 Kč

Držím palce.

Jaroslav Beneš