Opera studio Praha


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Kultura, umění a historie

Podvečery mladých umělců

Mladí umělci na volné noze se v souvislosti s epidemií Covid nacházejí v komplikované profesní i finanční situaci. Krátkodobé smlouvy většiny z nich byly z velké části zrušeny a organizátoři koncertů a divadelních představení dávají raději přednost známým tvářím. Opera studio Praha začínající profesionální umělce, které zasáhla opatření spojená s pandemií, dlouhodobě podporuje. Připravili jsme OpenAir festival koncertů a představení, kde si na své přijde každý. Vyrazte za kulturou a podpořte mladé umělce společně s námi! Festival je pro ně šancí, jak být vidět, ale také pracovní příležitostí, která jim alespoň částečně nahradí finanční ztráty.

vybíráme od 19.6.2020

Podpořte Opera studio Praha, z.s. - Podvečery mladých umělců

Děkujeme Vám !
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Multižánrové koncerty proběhnou ve venkovním amfiteátru Viničního domku na Praze 12 (Chuchelská 6/1)a zazní během nich španělské melodie, nejznámější muzikálová hudba, vokální kvintet, šansony, baroko, balkánská hudba a mnoho dalšího.
 
Na co se můžete těšit?
 
20.8. / 18:00 / Kriskros
21.8./ 18:00 / Pantomima
23.8./ 18:00 / Španělské melodie
26.8. /18:00 / Barokní poblouznění
27.8. /18:30 / Chanson
28.8. /18:00 / Muzikálová klasika
 
Budeme rádi, pokud v průběhu a po skončení festivalu podpoříte také naše další představení, která jsou syntézou zpěvu, herectví a pantomimy. Připravujeme pro vás další komornější koncerty, reprízy představení Časoplet nebo premiéru díla Černý pavouk. 
 
Věříme, že vás čeká jedinečný a emotivní umělecký zážitek. Přijďte se o tom přesvědčit sami.
 
Moc se na vás těšíme!
www.operastudio.cz


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu