Opera studio Praha


Kultura, umění a historie

Opera studio Praha podporuje začínající umělce

Opera studio Praha, z.s. podporuje začínající profesionální umělce na počátku jejich kariéry. Doménou Opera studio Praha jsou multižánrová představení propojující hudbu s pantomimou a v případě Časopletu i s výtvarným uměním. Každý rok připravuje jednu premiéru. Ať již představení nebo koncert, vždy zůstává Opera studio Praha věrné našim hlavním myšlenkám - podporovat začínající umělce, provázat je s již zkušenějšími kolegy, multižánrovost a zahraniční spolupráce. Každé představení je však finančně velice náročné, a proto žádáme o pomoc i Vás!

Podpořte Opera studio Praha, z.s.

Děkujeme Vám !
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Opera studio Praha, z.s. vytváří tvůrčí zázemí začínajícím umělcům mnoha oborů. Podle vzoru zahraničních institucí podobného zaměření jsme se rozhodli spojit mladé umělce, zejména operní pěvce, dirigenty, mimy, choreografy, tanečníky a instrumentalisty v projektech, které jim na začátku kariéry umožní umělecky dozrát, získat zkušenosti a rozvíjet se. Jakož i objevovat nové rozměry svých talentů ve spolupráci s českými a zahraničními kolegy. Naše koncerty, projekty i představení jsou originální a ojedinělá syntézou zpěvu, herectví a pantomimy. Tří expresivních veličin, které spojeny v celek navodí výjimečnou atmosféru a poskytnou divákovi zcela nový emotivní a umělecký zážitek.
 
Naším prvním počinem v této oblasti je představení Anne - beze strachu hledět na nebe, které získalo velké ocenění nejen u kritiků, ale i publika. Slyšet jste mohli i o našem Časopletu, nebo Francouzsko- Českém OpenAir v Pardubicích, Anne, beze strachu hledět na nebe, divadle DramMatic, kterým se pokoušíme čelit situaci CoVID, nebo Festivalu Viniční podvečery na Praze 12.
 
Připravujeme se na další setkání s Vámi, a tak na Vás v blízké budoucnosti čeká soubor komornějších (nejen) OpenAir koncertů, reprízy Časopletu. Premiéra představení Černý pavouk nás čeká nakonec příští rok - 2021. 

Už se na Vás moc těšíme :-)  
 
www.operastudio.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pokračujte ve své práci a zároveň přeji mnoho úspěchů. Jste průkopníky v novém odvětví umění.

Patrik Čechov
800 Kč