Charita Jeseník


Senioři

Podsedáky na židle

16 podsedáků na 16 židlí zajistí pohodlné posezení pro naše seniory i jejich návštěvy, aby se zde všichni cítili jako doma.

vybíráme od 17.6.2020

Podsedáky na židle

1 600 Kč umožní zakoupení 16 ks podsedáků na židle do společenské místnosti v domově pro seniory
600 Kč
vybráno 38 % z 1 600 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Váš dar bude použit na nové podsedáky na židle ve společenské místnosti zrekonstruovaného Domova pokojného stáří sv. Františka.
Děkujeme.

100 Kč  1 podsedák na židli

Obrázek je ilustrační.

Srdcem našeho Domova je společenská místnost. Je to místo pro setkávání, místo, kde se cítíme dobře ve společnosti druhých – klientů, pracovníků, rodinných příslušníků a přátel, místo, kde se obohacujeme, inspirujeme, „okysličujeme“, místo, které každý den tepe životem.

Domov pokojného stáří sv. Františka
poskytuje své služby seniorům, kteří z důvodu snížené soběstačnosti a věku nejsou nadále schopni žít ve svém domově. Chceme, aby naši uživatelé prožili toto životní období smysluplně v důstojném a bezpečném prostředí.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

ŠEST ŽIDLÍ UŽ MÁ SEDÁK. TAK TEĎ JEŠTĚ DALŠÍCH DESET. 
200 KČ NENÍ ZAS TAK MOC, NEKOUPÍTE NĚJAKÝ? 

Prodloužili jsme termín, kdy je možné zaslat dar na zakoupení podsedáků do společenské místnosti. Ještě nám schází 14 podsedáků na židle. 
Pošli jednu stovku a daruješ jeden podsedák :)  Díky

Založení projektu

Přeji, ať se podaří vybrat dost peněz a bude tak možné vybavit krásnou společenskou místnost, kde se budou klienti cítit jako doma. 😉

Věra Vyhnálková
100 Kč