Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s.


Senioři

Darujme zážitek bábince či dědovi z tradičně-netradičního setkání v Plzni

Centrum TOTEM je především místo k setkávání. Aby se u nás senioři měli nač těšit, pořádáme pro ně už několik let tradiční rituál UKONČENÍ SEZÓNY plný kultury, zábavy a smíchu. Letos víc než jindy potřebují senioři pozitivně naladit a uzavřít nucené období samoty a izolace.

Darujeme zážitky klientům TOTEMu

15 000 Kč
vybráno 100 % z 15 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letošní ročník je netradiční. Nemůžeme se potkat ve standardně velkém počtu, sdílet společně radost, ani si užít kulturu, tak jak jsme to tradičně dělali.

Rádi bychom naše babičky a dědečky přesto viděli, pobavili je a umožnili setkání alespoň v malých skupinách – a to na promítání reportážního snímku, který představuje všechny, bez nichž by náš celoroční program pro seniory nikdy nevznikl.

Přispějte na vznik filmu a darujte tak netradiční zážitek! Sáhněte do kapsy a darujte radost, která se vám jistě obratem vrátí.
Plný sál při UKONČENÍ jubilejní 20. SEZÓNY v roce 2019.


Drobný dárek z TOTEMu pro naše seniory i s podpisem Jana Hřebejka při UKONČENÍ SEZÓNY v roce 2015.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Finále je za námi a cíl je SPLNĚNÝ! Jste skvělí!!! Všem dárcům jsme kromě děkovného e-mailu odeslali i odkaz na podpořený filmový dokument. Pro seniory jsme zorganizovali několik promítání koncem června 2020. Pokud jste také zvědaví, kdo jsou to ti TOTEMáci z Plzně, tak se na nás podívejte zde: https://youtu.be/VzyOu6EBrlQ (35 minut).



Děkujeme za podporu skvělým ženám podnikatelkám, které se zúčastnily 5. Business obědu pořádaného paní Annou Šperlovou a její firmou Excellentní žena.  Získali jsme tak nejen množství cenných kontaktů na báječné ženy - díky zájmu dam o naše charitativní sety DOBROroušek s náušnicemi naše konto poskočilo o úžasných 2.300 korun.

Příspěvek ve výši 1.000 Kč nám za Svaz tělesně postižených ze Stříbra doručila úžasná paní Jiřinka Hrubá. Moc děkujeme za milé povídání a těšíme se na další vzájemné inspirace! Ostatně STP má úžasné heslo, které je nám velmi blízké - "Podporujeme a spojujeme". A je obdivuhodné, že členové svazu ze Stříbra takto přispívají pravidelně - v roce 2018 přispěli stejnou částkou Středisku Víteček v Černošíně. Vážíme si všech darů a některé nás vysloveně dojímají. :-)

Dosáhli jsme 30% cílové částky! Podařilo se to i díky prodeji výrobků z našich dílen v charitativním obchůdku na závodech Hannah Pilsen Trail Letkov. Dobrovolníci v zelených vestách z TOTEM, z.s. opět pomáhali na občerstvovacích stanicích, v cíli i u dětských stanovišť. Veřejnou akci jsme si po měsících omezení sociálních kontaktů opravdu moc užili.

Záběry a rozhovory s 18 lidmi z TOTEMu jsou v tuto chvíli téměř dotočeny. Vše skvěle zorganizovala kolegyně Verča a trpělivě natočil náš dobrovolník. Nyní nastává nejnáročnější část práce - střih hodinového filmu. Věříme, že za měsíc z toho bude parádní pokoukání. Pomůžete nám s financováním?

Založení projektu