Sueneé Universe, z.s.


Kultura, umění a historie

Profesionální české titulky k CE5 Movie, DisclosureFest a svědectví

Na začátku 04.2020 měl premiéru CE5 movie (CE5 film), aneb Blízká setkání pátého druhu: Kontakt započal (4K) v originále jako Close Encounters of the Fifth Kind: Contact Has Begun 4K. Rádi bychom pro tento film zajistili profesionální překlad titulků do českého jazyka. Váš velký zájem nás vede k rozšíření projektu: Přidáme ještě DisclosureFest a nejlépe hodnocené svědectví.

vybíráme od 29.4.2020

Profi překlad titulků pro CE5 Film

Na začátku 04.2020 měl premiéru CE5 movie (CE5 film), aneb Blízká setkání pátého druhu: Kontakt započal (4K) v originále jako Close Encounters of the Fifth Kind: Contact Has Begun 4K. Rádi bychom pro tento film zajistili profesionální překlad titulků do českého jazyka.
15 052 Kč
vybráno 100 % z 15 000 Kč

přispělo

43 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Na začátku 04.2020 měl premiéru CE5 movie (CE5 film), aneb Blízká setkání pátého druhu: Kontakt započal (4K) v originále jako Close Encounters of the Fifth Kind: Contact Has Begun 4K. Rádi bychom pro tento film zajistili profesionální překlad titulků do českého jazyka.

Vybrané peníze poslouží jako honorář profesionálnímu překladateli.

Ti, kteří přispějí alespoň 200 Kč (8 €) získají titulky přednostně zdarma. Ostatní je budou mít k dispozici jako členové Patreon. Pokud se vybere více peněz než je minimální částka, poslouží na překlad dalších videí z produkce týmu Stevena Greera.

==

UPDATE 05.05.2020: Za méně jak 24 hodin se nám podařilo vybrat cílovou částku. Moc za to všem přispěvatelům děkujeme! Dobrou zprávu jsem předal překladatelce a ta se už moc těší na práci na překladu. Slíbila, že titulky budou pro přispěvatele k dispozici od úterý, 19.05.2020 kdy vám zašleme odkaz ke stažení na email. Pro členy Patreon jsou od června 2020 ke stažení na CZ titulky k filmu Dr. Stevena Greera - CE5: Contact Has Begun. Časování bude souhlasit s verzí filmu, která je ke stažení na oficiálním webu.

UPDATE 07.05.2020: Ještě jednou velké díky za vaši solidaritu a odporu! Máme dost peněz na další film. Dr. Steven Greer vysílá v současné době pravidelně livestream. Poslední se týká Dr. Steven Greer and DisclosureFest. Z názvu jistě odtušíte, co se chystá ;-) Druhé titulky začneme vyrábět hned, jak bude hotovo to, co jsme slíbili výše. Zůstaňte s námi na vlně! Když se vybere 3x tolik, tak vyberu z archivu nejlépe hodnocenou svědeckou výpověď a dodáme pro ni titulky.

UPDATE 21.05.2020: Titulky k filmu Close Encounters of the Fifth Kind: Contact Has Begun 4K jsou již přeložené. Aktuálně provádíme finální korektury. Již brzy budou u vás! :)

UPDATE 24.05.2020: Titulky k filmu Close Encounters of the Fifth Kind: Contact Has Begun 4K prošly korekturou. Rozešleme vám je v úterý večer. Vím, že jsem slíbil, že budou již minulý týden, ale dali jsme si záležet, aby tam bylo co nejméně chyb...

UPDATE 03.06.2020: Děkujeme za první zpětné vazby, za pochvalu za titulky. Jsme rádi, že se vám líbí a že si film užíváte s češtinou... :) Dalším filmem, který chceme pro vás přeložit je záznam livestreamu Dr. Greera k projektu DisclosureFest, neboť je velmi aktuální. Pokračovat pak budeme nejspíše překlady svědeckých výpovědí, které budou vypsané jako samostatný projekt.

Titulky k filmu si můžete stáhnout na CZ titulky k filmu Dr. Stevena Greera - CE5: Contact Has Begun.

TIP! Stále platí, že můžete přispívat i dále. Peníze použijeme na překlad dalších filmů (např. svědeckých výpovědí nebo záznamů živých vysílání), které jsou na YT kanálu Dr. Stevena Greera. Za příspěvky děkujeme! :-)
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

:-)

Míša Martincová

Želám si, aby toto už nebolo SCIFI

Dušan Urik
200 Kč

❤️❤️❤️❤️❤️

Ondrej Bartak
200 Kč

Už se moc těším až se dozvím další krásné pozitivní informace...

*slav L.
200 Kč

moc se těším na film a díky

Petr Lacina
100 Kč

Dekuji moc a tesim se na titulky a dalsi videa

Ondrej Bartak
200 Kč

Už sa teším, dúfam že to bude čo najskôr.

Lýdia Salbotová
10 €

Uz aby to bylo <3

Ondrej Bartak
200 Kč

Dobrý den,těším se na český překlad filmu.

Barbora Michelova
200 Kč