Nadační fond Pavla Novotného


Lidé s postižením Zdraví

Centrum Života

Centrum Života je nově vznikající projekt v Ostravě-Vítkovicích. Jeho cílem je zkvalitnění života onkologických pacientů a jejich blízkých. Chceme vytvořit prostor, kde se budou onkologičtí pacienti a jejich rodiny setkávat se specializovanými lékaři a dalšími odborníky. Cílem Centra Života je předávání potřebných informací pacientům v důstojném a příjemném prostředí. Pacienti budou mít možnost získat od proškolených dobrovolníků informace o následné péči. Zajistíme získání kompenzačních pomůcek a nabídneme také paliativní poradnu.

vybíráme od 24.4.2020

Pomozte na svět Centru Života

Podpořte svým příspěvkem nově vznikající Centrum Života. Každá částka pomůže k rychlejší realizaci projektu. Nikdy nikdo nevíme, kdy podanou ruku, cenou radu nebo podporu budeme potřebovat my sami.
10 815 Kč
vybráno 18 % z 60 000 Kč

přispělo

21 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Hlavní prioritou Nadačního fondu Pavla Notného je pomoc dospělým onkologickým pacientům. Po čtyřech letech fungování nadačního fondu jsme se rozhodli rozšířit naše služby o nově vznikající prostor – Centrum Života.

Naše centrum bude poskytovat onkologickým pacientům a jejich rodinám důstojné zázemí pro snadnější zvládnutí složité životní situace. Součástí našich služeb bude:

  •  poskytování veškerých potřebných informací k následné léčbě
  •  zajištění získávání kompenzačních pomůcek
  •  provozování paliativní poradny
  • umožnění individuálních konzultací s odborníky z řad specializovaných lékařů (onkolog, urolog, chirurg, ortoped, psycholog a další)
Součástí centra bude také naše Kavárna Života, která bude pacientům i široké veřejnosti nabízet kávu a drobné občerstvení.

Vizualizace projektu:

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Posláno

Jarmila Mecnerová
300 Kč

S radostí v srdci posílám příspěvek na skvělou věc :-D Osobně i celkově za druhé se moc těšíme na otevŕení tohoto úžasného a moc potřebného centra, příjemnéhi prostředí, atmosféry a zároveň skládám hold všem skvělým lidičkám,kteří se na tom podílejí a nadále budou! A už se nemůžu dočkat té Vaší vynikající kávy. Dáša

Dagmar Vykouřilová
1 000 Kč