Borůvka Praha o.p.s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Lidé s postižením

Rouška, která pomáhá nadvakrát

Podpořte Borůvku Praha o.p.s., která zaměstnává osoby s tělesným postižením a v současné době šije roušky pro ty, kteří je potřebují. Finanční podpora pomůže nejenom pokrýt náklady na materiál na roušky, ale i k udržení pracovních míst pro handicapované. Děkujeme za pomoc!

vybíráme od 15.4.2020

Daruj práci pro OZP a roušky těm, kteří je potřebují

Děkujeme za pomoc!
52 381 Kč

přispělo

60 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Kdo jsme:
Borůvka Praha o.p.s. je nezisková organizace, která od roku 1998 pomáhá lidem s tělesným postižením, zejména jejich zaměstnáváním.

Co nás trápí:
Kvůli koronavirové pandemii máme v současné době 4 zavřené provozovny, TA KAVÁRNU a Obchůdek Borůvka na Vyšehradě, dva secondhandy Koloběh. V těchto místech zaměstnáváme handicapované a bez tržeb z našich provozoven přicházíme o velkou část prostředků, ze kterých hradíme náklady na naši činnost a pomoc tam, kde je potřeba. Je jisté, že nám budou velmi chybět. Nemůžeme poskytovat ani další služby, jako je rehabilitace a doprava dětí do škol.. Téměř jediné, co stále funguje, je dílna švadlen, kde zaměstnáváme 6 švadlenek se zdravotním omezením.

Čím se snažíme v době pandemie pomoci:
Šijeme roušky. Naše švadlenky šijí roušky z domova a pomáhají i další zaměstnanci organizace. Prostě každá ruka dobrá! :) 
 
A pro koho šijeme roušky?
Pro ty, kteří je potřebují. Roušky jsme darovali např. pacientům následné péče Nemocnice Třebotov, pacientům na dialyzační jednotku ÚVN a do následné péče Nemocnice Strakonice.
 
Co potřebujeme:
Prosíme, podpořte nás a pomozte nám pomáhat těm, kteří to potřebují. Nejenom lidem, pro které šijeme roušky, ale i našim handicapovaným zaměstnancům.

Děkujeme!

www.boruvkapraha.cz
 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děláte krásnou věc, já šiji roušky pro Nedoklubko.

Helena Humeniová
100 Kč

Držím palce a až to bude možné, těším se na Vás a Vaše dobroty zase někdy u nás ve firmě!

Romana Duníková

At se vam dari Boruvka Praha!!! ❤️

Lenka Bury
500 Kč