Charita Prachatice-Vimperk


Senioři Sociálně znevýhodněné skupiny

Veřejná sbírka na pomoc seniorům v době pandemie COVID-19

Oblastní charita Vimperk je jediná organizace, která poskytuje na území celého okresu Prachatice pečovatelskou službu přibližně 500 seniorům a prostřednictvím domácí péče poskytuje zdravotní péči 400 pacientům v domácnostech. Kromě terénních služeb pečuje vimperská charita v domově pro seniory v Pravětíně o 36 klientů, z nichž velká část je zcela imobilní a má problémy s orientací z důvodu různých typů demence. Vytěžek sbírky bude věnován na nákup ochranných prostředků pro pracovníky pečující o seniory v době pandemie koronaviru a na dofinancování sociálních služeb, které se octnou v ohrožení v důsledku pandemie koronaviru.

vybíráme od 14.4.2020
20 000 Kč

přispělo

15 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Oblastní charita Vimperk je jediná organizace, která poskytuje na území celého okresu Prachatice pečovatelskou službu přibližně 500 seniorům a prostřednictvím domácí péče poskytuje zdravotní péči 400 pacientům v domácnostech. Kromě terénních služeb pečuje vimperská charita v domově pro seniory v Pravětíně o 36 klientů, z nichž velká část je zcela imobilní a má problémy s orientací z důvodu různých typů demence.  Vytěžek sbírky bude věnován na nákup ochranných prostředků pro pracovníky pečující o seniory v době pandemie koronaviru a na dofinancování sociálních služeb, které se octnou v ohrožení v důsledku pandemie koronaviru.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrý den,
jmenuji se Libor Fiala a moje maminka paní Marta Fialová je v Pravětíně klientem. A jsem upřímě rád, že se dostala do Pravětína. Od poloviny prosince 2020 jsem v PN, ale až nebudu určitě opět zašlu na Váš účet nějakou finanční částku. Hezký den a s pozdravem L.Fiala Strakonice

Libor Fiala
5 000 Kč

Děkujeme za Vaši práci. Rodina pana Nápravníka

Eva Křiváčková
2 000 Kč

Mockrát děkujeme :-)

Charita Prachatice-Vimperk