SIRIRI o.p.s.


Humanitární pomoc

Podpora boje proti koronaviru ve Středoafrické republice

Celosvětová pandemie nemoci Covid - 19 dopadá na celý svět. Země, které mají zdravotní péči na vysoké úrovni, překračují své kapacity. Stěží si jen představit, jaké dopady budou v zemi, kde státní aparát téměř nefunguje, zdravotnictví je celkově na velmi nízké úrovni a nedisponuje ani jedním plicním ventilátorem. Středoafrická republika - to je země, ve které od roku 2006 pomáhá česká organizace SIRIRI. Pomozte nám zmírnit dopady koronaviru v jedné z nejchudších zemí světa.

vybíráme od 7.4.2020
34 975 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Středoafrická republika je jednou z nejchudších zemí světa. Podle žebříčku Prosperity (www.prosperity.com) je v oblasti zdravotnictví na posledním místě z celkem 165 zemí.

Těžko si představit, jaký dopad bude mít pandemie nemoci Covid - 19 na tuto zemi a její obyvatele. Ve spolupráci s misionáři bychom rádi poskytli pomoc nejzranitelnější skupinám obyvatel - starým lidem, osobám dlouhodobě nemocným, osobám s hendikepem a nejchudším rodinám. 

Co se z vybraných peněz nakoupí?
Dezinfekce, ochranné pomůcky, hygienické prostředky a trvanlivé potraviny.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Po přečtení knihy "Komenský by zajásal" jsem byla udivená a překvapená, jaké velké dílo spol SIRIRI vykonala ve SAR a rozhodla jsem se na tuto činnost také přispět. Ať vám všem dobrý Bůh žehná v tomto smysluplném a láskyplném díle. Renata

Renata Hronová
1 000 Kč

Od rodičů mého žáka z kroužku - vzdali se vrácení kurzovného s tím, že to mám poslat na nějakou dobrou věc :-). Alena

Alena Zavadilová
1 125 Kč