Charita Sušice


Lidé s postižením Senioři

Už to vezeme!

Šumava je krásná, ale také rozlehlá. Na mnoha nedostupných místech žijí lidé, kteří potřebují pomoc. Pomozte nám zajistit všem lidem, kteří jsou v současné době ohroženi, dovoz nákupu, ochranných prostředků a toho, co potřebují. Příspěvek půjde na nákup pohonných hmot a ochranných pomůcek.

vybíráme od 7.4.2020

Už to vezeme !

Děkujeme, že chcete přispět na nákup pohonných hmot a ochranných pomůcek, díky kterým můžeme zavézt co je potřeba i do té nejodlehlejší části Šumavy. A až tudy třeba jedou pojedete, bude Vás hřát dobrý pocit :)
1 700 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V této době pandemie COVID 19 se na nás obracejí s žádostí o pomoc senioři a lidé, kteří chtějí zůstat v bezpečí domova, ale potřebují zajistit nákupy potravin nebo léků, ochranných pomůcek, něco zařídit, zajistit.  Mnohdy jsou to lidé žijící na samotách a odlehlých vesnicích, kteří nemají v blízkosti rodiny nebo je v současné době nemohou navštěvovat. Jedná se také o lidi, kteří prodělali nějakou těžkou nemoc a jejich imunita je oslabena.

My můžeme využívat pohonné hmoty pouze na zajištění služeb klientům. Rádi bychom ale pomohli i těm, kteří jsou dočasně v rizikové skupině a pomoc potřebují.  Příspěvek je tedy určen na nákup pohonných hmot a ochranných pomůcek, které potřebujeme pro ochranu seniorů a vůbec všech, kterým pomáháme. Samozřejmě také pro ochranu našich pracovníků a dobrovolníků, bez nichž by to nešlo. Věříme, že tato situace je dočasná a společně ji zvládneme. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu