Hospic svatého Lazara, z.s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Kultura, umění a historie

Benefiční koncert skupin Cox&Vox + Fiasko

Hudební skupiny Cox&Vox z Plzně a Fiasko z Klatov se rozhodly uspořádat benefiční live stream koncert v neděli 11. 4. 2020 od 19:00. Tímto by muzikanti rádi vyzvali veřejnost k podpoře Hospice svatého Lazara, z.s.

vybíráme od 30.3.2020
16 000 Kč

přispělo

27 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Hudební skupiny Cox&Vox z Plzně a Fiasko z Klatov připravují dobročinný live stream koncert v neděli 11. 4. 2020 od 19:00. Ve spolupráci s klatovským Falcon clubem by skupina ráda finančně podpořila Hospic svatého Lazara, z.s. v Plzni. Odkaz na vysílání bude v této události.

Hudební formace by touto cestou rády vyzvaly veřejnost k finančnímu příspěvku ať před konáním samotné akce, během ní, či po ní, který bude věnován na podporu činnosti tohoto zařízení. Pro ty účely byl zřízen tento projekt na platformě Darujme.cz, přes který můžete zasílat své finanční dary hospici.

V této nelehké době se péče o pacienty v tomto zařízení stává velmi obtížnou pro všechny zúčastněné. Velice si vážíme práce všech lidí, kteří se o nemocné v posledním stádiu jejich života starají. V boji se zákeřným koronavirem je potřeba využít všech možností, jak zařízení podobného typu podpořit. Ať už finančně, poděkováním nebo přísunem dobré muziky.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

I málo pomůže hodně.

František Čihák
1 000 Kč

:)

Tatiana Ondzikova
300 Kč