Sdílení o.p.s.


Hospicová a paliativní péče

Virtuální jarmark - sbírka pro hospic Sdílení

Dobročinný jarmark pro Sdílení jsme nezrušili, ale přesunuli jsme jej do našich domovů! Tradičními palačinkami jsme 4. dubna společně rozvoněli celý širý kraj! Výtěžek z letošního jarmarku jsme chtěli využít k nákupu dvou oxygenátorů pro klienty domácí hospicové péče. Rozhodli jsme se tohoto cíle nevzdat a místo setkání na zámku se propojit na dálku - a uspořádat sbírku. Podpořte naše klienty v závěru života. Naše služby fungují nadále i v této nelehké době, jejich objem narůstá a vaše podpora je proto pro naše klienty právě teď tak důležitá. Děkujeme vám!

vybíráme od 26.3.2020

Oxygenátory pro hospic

Sbírka na nákup dvou oxygenátorů a ochranných pomůcek pro hospic Sdílení
70 500 Kč
vybráno 101 % z 70 000 Kč

přispělo

78 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Těšili jste se letos opět na krásnou atmosféru Velikonočního jarmarku na zámku v Telči? Ano, my také! A proto jej nerušíme, ale užijeme si s vámi velikonoční čas i v těchto náročnějších časech.
Sdílení nadále pečuje o klienty, kteří chtějí žít i umírat doma, v kruhu své rodiny. V současné době k péči nezbytně potřebujeme další dva oxygenátory, které pomáhají klientům s dýchajícími obtížemi. Pomozte nám dosáhnout našeho cíle a podpořte naši sbírku!

A jak to bylo se samotným jarmarkem? Ke Sdílení patří již neodmyslitelně palačinky a nechyběly ani na jednom z našich jarmarků. Proto jsme se jich nevzdali ani letos!

4. dubna desítky lidí provoněly domácnosti těmi nejlepšími palačinkami! Fotky jste sdíleli v jarmarkové události na facebooku nebo na svých profilech. A díky tomu jste dávali lidem ve svém okolí vědět o tom, že stejně jako vy mohou podpořit domácí hospic Sdílení. Děkujeme vám!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

At se vam pratzele vede...v techto tezkych casech :)!

Jaroslav Dockal

Děkujeme za vaši práci.

Martina Nováková
500 Kč

Všichni si zaslouží péči, zejména ti, co se věnovali nám, když jsme vyrůstali. Fandím hospicové péči.

Dana Pačandová
200 Kč

Pro nejlepší PR a Fundraising

Jaroslava Nováková
500 Kč

Děkujeme za Vaši péči o všechny potřebné, všechny zdravím, Trojanová

Marie Trojanová
200 Kč

Aspoň kousnout z tý palačinky 🤩....

František Bělík

Děkujeme 💕 !

Dárce
500 Kč