NADĚJE


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpořte NADĚJI v oblasti Litoměřice v boji proti koronaviru

Podpořte neziskovou organizaci NADĚJE v oblasti Litoměřice v boji proti koronaviru a přispějte k zajištění bezpečného poskytování sociálních služeb. Epidemie koronaviru způsobující onemocnění COVID-19 se stále rozšiřuje, Vaše finanční dary nám pomohou pořídit ochranné pomůcky, dezinfekční prostředky a jiné potřebné věci, abychom mohli lépe reagovat na každodenně měnící se situaci a chránit naše zaměstnance, dennodenně prokazující maximální nasazení, a také naše klienty, mezi něž patří osoby s oslabenou imunitou.

vybíráme od 20.3.2020

Podpořte NADĚJI v oblasti Litoměřice v boji proti koronaviru

Pomozte nám v boji proti koronaviru a přispějte libovolnou částkou na podporu sociálních služeb poskytovaných organizací NADĚJE v oblasti Litoměřice.
16 685 Kč
vybráno 56 % z 30 000 Kč

přispělo

25 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Organizace NADĚJE v litoměřické oblasti zastřešuje pobočky v šesti městech: Litoměřice, Lovosice, Roudnice nad Labem, Štětí, Klášterec nad Ohří, Kadaň.

V těchto městech i přes rozšiřující se epidemii koronaviru nadále působí několik desítek našich pracovníků, kteří se starají o skoro 300 klientů v rozličných službách, jako jsou azylové domy, noclehárny, nízkoprahová denní centra, krizová pomoc, terénní programy a chráněná bydlení.

Naši pracovníci, dennodenně prokazující maximální nasazení, a také naši klienti, mezi něž patří osoby s oslabenou imunitou, se řadí do ohrožených skupin vzhledem k možné nákaze koronavirem.

Budeme nesmírně vděční, pokud nás podpoříte jakoukoliv částkou. Vybrané finanční prostředky bychom rádi použili na pořízení ochranných pomůcek, dezinfekčních prostředků, materiálu k výrobě roušek či jiných potřebných věcí.

Věřte, že nám pomůže jakákoliv částka.

Ve jménu celé organizace NADĚJE v oblasti Litoměřice srdečně děkujeme za každý případný dar.

NADĚJE, oblast Litoměřice
Pražská 992/14
412 01 Litoměřice
www.nadeje.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

:-)

Jaroslav Krejčí
500 Kč

Držte se.

Věra B.
500 Kč

Hezký projekt, ať se daří 😇🌞

Jindřich Šklíba

Každý může pomoci. Je mnoho způsobů.

Miluše Saidlová
500 Kč

Děkuji za možnost pomoci

Dárce