Junák - český skaut, Skautský institut, z.s.


Regionální a komunitní rozvoj

SOS // SU v Brně

Kvůli koronaviru jsme museli nejdříve přerušit a následně na minimum omezit provoz na Moraváku. Příjmy jsou tak téměř na nule, náklady ale zůstávají. Budeme moc vděční za jakoukoli pomoc, která nám pomůže tuto situaci přečkat.

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Za běžných okolností pro vás připravujeme 10 až 20 volně přístupných vzdělávacích akcí měsíčně a SU v Brně funguje jako oblíbené místo setkávání.

Náklady na provoz skautského domu na Moraváku jsme za normálních okolností schopni pokrýt z příjmů čítárny a pronájmů. V tuto chvíli jsme však provoz omezili na nutné minimum, čítárnu jsme tento školní rok ještě ani pro veřejnost neotevřeli. Jakmile to bude možné, chceme opět otevřít a do Moraváku vlít život, protože myšlence SU v Brně (a i kdekoli jinde po republice) opravdu věříme. Snad i celá řada z vás si toto místo oblíbila.

Toto přerušení činnosti pro nás však znamená velkou ekonomickou ztrátu, se kterou se budeme horko těžko sami vyrovnávat. 

Pokud je ve vašich možnostech nám v této složité situaci pomoci jakoukoliv částkou, budeme vám velmi vděční. A věříme, že vás (hned jak to půjde) budeme opět moci pozvat k nám na Moravák – ať už jen tak na posezení do čítárny, nebo na zajímavý program do sálu.

Váš věrný a oddaný
Tým SU
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať to zvládnete a udržíte to :)

Petr Sladek

Ať se daří! Držím palce.

Tereza Zelinkova

:)

Eliška Dubnová

Na dílnu :-)

Radim Jílek

Držte se, jste skvělý :D
Ellie

Ellie