SANANIM


Humanitární pomoc Sociálně znevýhodněné skupiny

Darujme vodu! … aneb Terapeutická komunita Němčice potřebuje vodu

V Terapeutické komunitě Němčice v Heřmani u Písku, která nabízí dlouhodobou léčbu a sociální rehabilitaci lidem léčícím se z drogové závislosti, bojujeme s nedostatkem vody. Vlivem dlouhodobého sucha jsme přišli o vodu v naší kopané studni. Ta byla jediným zdrojem vody v domě, kde bydlí klienti v poslední fázi své léčby. Terapeutické komunitě nezbývá než vybudovat vrtanou studnu. Financování naší činnosti z dotací od státu však nepočítá s žádným příspěvkem na investice, proto si zdroje na vrtanou studnu nyní hledáme sami. Bez nich zůstane část budov naší terapeutické komunity neobyvatelná!

vybíráme od 6.3.2020

Voda pro Terapeutickou komunitu Němčice

Bez zdroje vody bude část budov naší terapeutické komunity neobyvatelná. Váš dar nám pomůže vybudovat vrtanou studnu a tím zajistit kontinuitu naší úspěšné léčby lidí léčící se z drogové závislosti. DĚKUJEME za váš příspěvek.
67 700 Kč

přispělo

92 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Náklady na vybudování vrtané studny v našich podmínkách byly stanoveny na 100 tis. korun. Podpořte náš vrt a darujte nám VODU!  DĚKUJEME

Terapeutickou komunitu Němčice v Heřmani u Písku provozuje SANANIM z.ú. Jedná se o nejstarší zařízení pro dlouhodobou léčbu závislostí u nás (založena byla v r. 1991). Za dobu existence komunity prošlo intenzivním ročním programem přes 700 osob. V posledních letech se zařízení specializuje na klienty s dlouhou kriminální a drogovou minulostí a rozsáhlým psychosociálním poškozením. Obvykle se jedná o klienty po opakovaných předchozích neúspěšných pokusech o léčbu, s častými zdravotními potížemi a duševními poruchami. I s takto náročnou klientelou se nám u 2/3 absolventů programu daří dosáhnout jejich úspěšné a trvalé uzdravení od závislosti a návrat do samostatného fungování ve společnosti.

Terapeutická komunita Němčice je registrovanou sociální službou a držitelem certifikátu odborné způsobilosti Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky. SANANIM z.ú. je nestátní organizace provozující komplexní systém prevence a léčby lidí ohrožených závislostí, včetně programů pro jejich blízké. Jejím hlavním posláním je uzdravovat ze závislosti zejména prostřednictvím osobního růstu, přijímání osobní odpovědnosti a cestou změny životního stylu.

Více informací o Terapeutické komunitě Němčice najdete zde: http://www.sananim.cz/o-nas-1/terapeuticka-komunita-nemcice-herman-tkn.html

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Ahoj přátelé, narazila jsem dnes na projekt a rozhodla jsem se , že si trošku vylepším karmu,😊.,.......všechny moc zdravím a držím palečky při výběru korunek na novou studnu.....přeji hezké dny Ev.

Eva Stormová
500 Kč

Lenka Raunigrová
1 000 Kč

Němčice Díky :) !

Markéta Kordová
500 Kč

Ať se to rychle nastřádá, aby se mohlo začít brzy vrtat :)

David Adameček

Přeji vám hodně dárců, aby jste měli vše potřebné... 🍀❤

Libuše Gottwaldová

Zdravim a dekuji.Za vsechno..
Adriana

Adriana Stauberová
200 Kč

Díky za to,že jste Líza

Liza Bucháčková
200 Kč

Na vodu...

Lucie Kostkovova
200 Kč

Pro dobré lidi a tolik nezbytnou věc jako je voda.. Smutné je, že to musí jít takhle.. Hodně štěstí!

Lucie Bielavská
200 Kč

Držím pěsti ať se požadovaná částka podaří vybrat. Jsem na mateřské, tak příspěvek je pouze symbolicky. Na komunitu Němčice nedám dopustit a často na ni vzpomínám. S pozdravem Tereza

Tereza Janáková
200 Kč