MIKASA z.s.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

Průvodcovství rodin s dětmi s autismem

Bez Vaší pomoci bychom nemohli realizovat aktivitu Průvodcovství, nemohli bychom rodiny vyslechnout, poradit jim a nasměrovat na správnou cestu. Přispějte i vy na tuto nezbytnou aktivitu poskytovanou organizací Mikasa z.s. a pomozte tak lidem s autismem a jejich rodinám na cestě za štěstím. Děkujeme.

vybíráme od 19.2.2020

Bez Vaší pomoci to nejde...

Přispějete-li 500,- Kč podpoříte hodinu práce s rodinou s dětmi s autismem. Přispějete-li 800,- Kč, umožníte realizaci hodiny práce s rodinou s dítětem s autismem mimo Ostravu. Přispějete-li 1000,- Kč zabezpečíte krom práce s rodinou s dítětem s autismem také prostor na přípravu pracovníka. Děkujeme!!!
250 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Průvodcovství rodin s autistickými dětmi je projekt poskytující podporu a pomoc rodinám, ve kterých žije dítě nebo také dospělý s poruchou autistického spektra. Základními kameny jsou průvodcovství a podpora. Průvodcovství ve smyslu nasměrování na služby a aktivity, které by mohly pomoci ke zkvalitnění života celé rodině. Podpora ve smyslu přijetí rodiče se všemi jeho obtížemi a obavami a hledání cest ke zvýšení psychické vyrovnanosti a odolnosti. Průvodcovství funguje ambulantní formou nebo také terénní v rámci celého Moravskoslezského kraje. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu